[VIDEO]“Kak Su lupa tagline tuw halah halah halahh”-Reen Rahim Jaga Anak Saudara, Terus Semua Diam

Artis

Bila musim cuti sekolah, anak-anak banyak menghabiskan masa di rumah. Masa inilah pelbagai ragam dan perangai yang keluar. Sudah pastinya ibu atau bapa sudah bersedia dengan apa yang perlu dilakukan sepanjang cuti sekolah ini.

Bagaimanapun, baru-baru ini satu rakaman yang memaparkan seorang pelakon wanita, Reen Rahim jaga anak saudara telah mencuri perhatian ramai. Dalam perkongsian tersebut kelihatan beberapa orang kanak-kanak sedang berada di satu sudut rumah.

Namun apa yang membuatkan ramai terhibur apabila anak-anak ini mula bermacam ragam dan reaksi Reen Rahim pula undang tawa ramai. Tak pasal-pasal Reen Rahim membebel pada anak saudaranya itu yang sedang bermacam keletah.

Korang saksikan sendiri rakaman gelagat Reen Rahim jaga anak saudaranya yang telah dimuat naik menerusi akaun TikTok miliknya sendiri:

Ha..kau bila pelakon watak Kak Su ini mula membebel memang sebiji macam dalam drama! Garang sungguh nampaknya tu! Apa-apa pun perkongsian rakaman ini telah meraih lebih 500 ribu tontonan dan 62 ribu likes.

Malah dalam muat naik berbeza, satu video yang memaparkan gelagat pelakon ini bersama anak saudaranya turut mencuri perhatian warganet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reen Rahim (@reenrahim)

Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian rakaman ini di ruangan komen seperti berikut:

“Aku dah boleh bayang future aku sebagai mak cik”

Reen Rahim jaga anak saudara 3

“Mana halah halah halah tu kak”

Reen Rahim jaga anak saudara 2

“Kak Su lupa tagline tuw halah halah halahh”

Reen Rahim jaga anak saudara 1

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: HCL

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *