“Rkan artis dan pminat Beri ucpn hri lhir…,” – Daiyan Trisha Tk Rai Hri Lhir, Bri Bantuan & Rewang Di Gurdwara Utk Mngsa Bnjir.

Artis

Pelakon dan penyanyi berbakat, Daiyan Trisha berkongsi foto dan video ketika berada di Gurdwara di Instagram semalam, 22 Disember 2021 (Rabu).

Menerusi hantaran di media sosialnya, semalam merupakan hari lahirnya yang ke-28 namun Daiyan tidak meraikan ulang tahun kelahiran sebalik menggunakan masa yang ada dengan memberi bantuan untuk m4ngsa b4njir.

Beli Barang Dan Merewang

Melihat di Instagram, selebriti ini membeli barang-barang keperluan untuk m4ngsa b4njir dan kemudian menuju ke Gurdwara Sahib bagi membantu merewang bersama-sama dan membungkus makanan untuk mereka yang terjejas.

Melihat suasana di Gurdwara, Daiyan mengatakan dirinya sangat terharu melihat ramai orang yang bekerja keras cuba meringankan beban mereka yang terjejas akib4t banjir.

Daiyan yang menginjak usia 28 tahun semalam, mengatakan dirinya berharap agar orang ramai dapat turun padang untuk hulur bantuan atau cuba memberi sumbangan jika berkemampuan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daiyan Trisha (@daiyantrisha)

“Saya dah 28 tahun hari ini.

Tadi Daiyan sempat beli sedikit barang-barang keperluan untuk m4ngsa b4njir dan terus ke Gurdwara Sahib, PJ. Merewang bersama-sama dan bungkus sedikit makanan untuk diagihkan. Hati saya sangat tersentuh melihat semua orang bekerja keras cuba meringankan beban mereka yang terjejas.

Kemudia kami ke SMK USJ 23 untuk hantar sedikit barang keperluan. Tuhan merahmati kamu semua yang tinggal di PPS dan bantu bekerjasama agihkan bantuan.

Daiyan harap korang boleh tolong doakan supaya m4ngsa banjir dan semua yang menolong dipermudahkan urusan dan dilindungi tuhan. Kalau ada rezeki lebih, boleh derma. Saya kongsi banyak saluran di highlight helpline saya.

Kalau ada masa, turun padang. Kalau tak ada, boleh tolong kongsi kesedaran dan maklumat. Itu saja harapan hari lahir saya untuk tahun ini, ia akan jadi hadiah yang terbaik.

Tak lupa juga kepada semua, terima kasih untuk ucapan. Saya sangat sayang anda semua. Semoga kita semua sentiasa dipeluk kasih-Nya.

Sayang D”

Rakan Artis Dan Peminat Beri Ucapan Hari Lahir

Perkongsian selebriti ini mendapat perhatian ramai rakan artis dan juga peminat, masing-masing membanjiri ruangan komen dengan memberi ucapan dan doa.

“Selamat hari lahir bidadari” @zahirahmacwilson

“Selamat hari lahir sayang” @hannahdelisha

“Selamat hari lahir babe” @schaalyahya

“Selamat hari lahir si cantik dan wanita sentiasa merendah diri” @sweetqismina

Foto – Instagram @daiyantrisha

“Selamat hari lahir. Gembira lihat anda bantu untuk mangsa banjir, terus lakukan ini Daiyan semoga Allah rahmati anda selalu”

“Selamat hari lahir Daiyan!”

“Selamat hari lahir kesayangan saya”

“Selamat hari lahir wanita cantik dengan hati yang cantik”

“Selamat hari lahir D! Semoga Allah mudahkan segalanya dan jaga diri” komen peminat

Sumber:Murai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *