“Rendang Tak Lᾰku Nak Melᾰlak Pᾰsal Aku” – Gᾰra2 Hal Ini Zarina Anjoulie Bεrᾰng Dgan Diva AA

Artis

elebriti dan usahawan, Zarina Anjoulie tampil men.yelar tindakan Azwan Hj Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA yang menu.duh.nya tidak memberi sebarang bantuan kepada mangsa ba.njir baru-baru ini.

Diva AA Ke.ca.m Tiga Individu 

Dalam sebuah ciapan di laman Twitter, Diva AA telah berkongsi foto tiga individu yang merupakan mantan Per.dana Men.teri, Dato Sri Mohd Najib, pend.ak.wah terkenal Ustaz Ebit Lew dan Zarina.

Pada hantaran tersebut turut disertakan kapsyen mempersoalkan kel.iba.t ketiga-tiga mereka yang kon.on.nya tidak kelihatan di kawasan-kawasan banjir untuk memberi bantuan. Malah pengacara sensasi itu turut men.dak.wa mereka tidak kelihatan berkemungkinan tiada lagi dana atau ta.kut dike.cam.

Zarina Bal.as Sin.dir.an 

B.era.ng dengan tud.u.han tersebut, Zarina menerusi laman Instagram nya menegaskan segala tind.akan dan bantuan yang dilakukan oleh mereka (termasuk Ebit) tidak perlu ditunjukkan kepada umum ataupun memaklumkan pada dirinya.

“Atleast kitorang ada la tolong … persoalan nya aku tak pernah pun tengok kau tolong langsung hmmmm..mana kau tau aku dgn Ebit lew tak hulur duit dekat orang..setiap resit kita transfer kena post kat feed ke ? kena dm kau ke? we all know how to play our part … do u???? JOM LA LIVE SAMA

“Pastu suruh org tag n konon akan kasi 200 pada siapa yang tag .. hello baik kau donate 200 kat ma.ng.sa ba.njir daripada kau kau kasi u.pah untuk org spread negativity. tak masuk akal” tulis Zarina

Tidak berakhir disitu, Zarina turut berkongsi tangkap layar ciapan Diva AA yang memerli seorang wanita berstatus ibu tunggal dipercayai merujuk kepada dirinya.

Ca.bar Diva AA Semuka

Susulan itu, Zarina yang pernah popular menerusi drama Anak Po.ntia.nak me.nca.bar Diva AA untuk bersemuka denganny.a secara langsung dalam ruangan IG Live. Tegas pelakon itu, dia tidak akan berdiam diri setelah Diva AA men.ud.uhn.ya dengan pelbagai to.hma.han selain turut ‘ta.g’ pada akaunnya.

“Amok kena si.di.r? aku selama ini diam. kau sin.d.ir aku baru semalam fire balik kau tak leh angkat ke? Kau ingat aku nak diam dah be.rtu.bi-tu.bi kau kac.au aku? aku celebrity sam.pa.h? Well at least aku masih ada job, kau tengah buat apa dengan hidup kau?

“Rendang tak laku nak melalak pasal aku.. sam.pah-sam.pah aku pun aku duduk banglo kau duduk kondo konon 1 juta entah betul ke tidak pui…

“Dont you dare come for me pastu ingat aku akan diam..dah kena saman dengan dato vida haritu tau takut.. nak kena dengan aku pulak ke?

“meh la live sama. Dont tell me you dont have the guts to do so” kata Zarina lagi

Bagaimanapun, menerusi carian Murai.my terkini hantaran Zarina tersebut telah pun dipadam manakala Diva AA turut mema.dam beberapa ciapan mengenainya.

Sekadar info, Zarina dan Ebit antara figura popular yang aktif memberi bantuan kepada mangsa-mangsa banjir di sekitar Selangor, Kuala Lumpur dan Pahang.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: Muraimy

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *