Dah Dua Bulan Tak Tinggal Sebumbung, Shila Amzah Failkɑn Percerɑian – ‘Dia Decide Nak Prolong Benda Ni’

Artis

Di Instagram, penyanyi, Shila Amzah membuat pended4han mengejutkan apabila dia dikatakan sudah dua bulan keluar daripada rumahnya di Cyberjaya.

Dah dua bulan keluar rumah

Menurut pelantun suara ‘Patah Seribu’ ini, dia sudah memfa1lkan penc3raian dengan suami. Namun, dia tidak memaklumkan secara terperinci bila permohonan tersebut dilakukan. Difahamkan, Shila Amzah yang tinggal bersama keluarganya buat sementara waktu di Kuala Langat berdepan dengan situasi sukar apabila kediaman mereka turut terlibat dengan b4njir. Kini, mereka sekeluarga menumpang di rumah ibu saudara dan tinggal di satu bilik sahaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shila Amzah (@shahilaamzah)

Saya sentiasa menunjukkan wajah yang gembira sampai orang tak tahu yang saya tengah berjuang. Dah dua bulan sha keluar dari rumah dengan Seth tumpang di rumah mak abah di Langat. Sha dah file c3rai but unfortunately still on going process sebab dia decide nak prolong benda ni. Cuma bila dah jadi macam ni, sha dah tak boleh nak sab4r lagi sebab sha pun trying my hardest to survive and jaga hati dan nama baik semua orang.

Berkongsi lebih lanjut, Shila memberitahu bahawa dia mempunyai sebuah rumah di Cyberjaya dan tidak selesa untuk pulang ke sana memandangkan suaminya masih tinggal di rumah tersebut.

Dia masih berada di rumah Sha. Seth tak selesa. Sha pun tak selesa. Kesian satu family sha duduk dalam satu bilik buat sementara waktu. How i wish I can go back to my cyber house. Bolehlah return the favour dekat my parents. Doakan sha and family ya. Allahuakhbar! Dug4an demi duga4n.

Barang semua habis sebab banjir

Terdahulu, Shila berkongsi beberapa video dan foto mengenai keadaan rumahnya di Hulu Langat yang dinaiki air. Ujar Shila, semua keluarganya berada dalam keadaan yang baik cuma, kebanyakan barang di dalam rumah mengalami kero4akan. Kucing kesayangannya juga berjaya diselamatkan tatkala air mula memenuhi ruangan dalam rumah.

Sumber: Shila Amzah

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber:OHBULAN!

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *