“Uishh serius la..” (Video) Amelia Henderson Nyanyi Rap Lagu Eminem. Sekali Lain Yg Netizen Prasan!

Artis

Pelakon dan model dikenali dengan nama Amelia Henderson ini nampaknya semakin mendapat perhatian ramai. Namanya kian menjadi bualan warganet kini disebabkan lakonannya dalam drama Kisah Cinta Kita yang masih ditayangkan di televisyen.

Gadis berdarah kacukan ini sememangnya berbakat dalam lakonan seperti umum sedia ketahui. Namun mungkin ada yang tidak tahu Amelia berbakat dalam nyanyian rap. Malah sejak akhir-akhir ini beberapa videonya menunjukkan bakat tersebut tular di sosial media.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝕬𝕸𝕰𝕷𝕴𝕬 (@ameliath)

Satu lagi rakaman yang dimuat naik memaparkan Amelia Henderson nyanyi rap lagu Eminem. Rakaman tersebut memaparkan kebolehan luarbiasa Amelia ini dengan menyanyikan rap cukup laju. Berikut adalah perkongsian video yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun iamnaziera:

VIDEO:

 

“Aku tak dapat bayangkan kalau dia be.bel laki dan anak2 dia bila dah kahwin nanti”- Netizen

Wow, padu sung.guh! Memang luarbiasa gaya Amelia Henderson nyanyi rap lagu Eminem ini. Apa-apa pun perkongsian rakaman tersebut telah meraih hampir sejuta tontonan dan 100 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian ini di ruangan komen seperti berikut:

“Mau aku baru nak bukak mulut, tergigit teruih lidah”

amelia henderson rap eminem 4

“Talented abis la suami dia kena bebel. Hehe”

amelia henderson rap eminem 3

“Cuba rap dalam hati, mesti lancar”

amelia henderson rap eminem 2

“Aku tak dapat bayangkan kalau dia bebel laki dan anak2 dia bila dah kahwin nanti”

amelia henderson rap eminem 1

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: HCL

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *