“Tailong ad geng dlam KL Gngstr 3….” – (video) Kmunculan Sharnaaz Ahmad Sbagai ‘Sang Bara’ Mncvri Prhtian Rmai.

Artis

Buat penonton setia Maharaja Lawak Mega (MLM) 2021 pada malam tadi, tentu sahaja selain menantikan persembahan daripada beberapa kumpulan yang terpilih ke pentas akhir, ternyata siapa Sang Bara juga antara yang ditunggu-tunggu.

Sang Bara membuatkan ramai penonton Maharaja Lawak Mega (MLM) 2021 berteka-teki pada setiap minggu rancangan ini bersiaran apabila suaranya membuatkan beberapa selebriti dipetik nama.

Walau bagaimanapun, nampaknya pentas terakhir Maharaja Lawak Mega (MLM) 2021 membuatkan teka-teki tersebut terjawab apabila disebalik suara sebagai Sang Bara itu merupakan seorang pelakon terkenal.

Bara

Menerusi aplikasi popular, TikTok juga nampaknya kemunculan Sang Bara mengundang penonton sangat menyukai aura pelakon Sharnaaz Ahmad yang dikatakan seperti mafia.

Dalam video dikongsikan ini, Sang Bara iaitu juri kelima yang duduk dikerusi barisan juri di rancangan tersebut apabila Sharnaaz Ahmad juga mendapat pujian warganet.

Lalu menjengah ke ruangan komen, nampaknya cara kemunculan Sharnaaz Ahmad dengan penampilannya itu mengundang ada yang ingin dia turut terlibat dalam filem popular, KL Gangster kerana dikatakan agak sesuai.

“Tailong ada geng dalam KL Gangster 3”

IMG_20211218_114437

“Bagus Sharnaaz ni jadi Sang Bara… sebab komen dia memang jujur, tak pilih team”

IMG_20211218_114451Bara

“Boleh masuk berlakon citer KL Gangster ni…”

BaraIMG_20211218_114535

Sumber:HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *