“Hahaha kira gaji sebulan…” – (video) Pak Azad Trkejut Lpas Tngok Bil Buat Ntizen Trhibur.

Artis

Sebut sahaja nama Azad Jasmin, pasti ramai yang sudah mengetahui per4ngai lucunya. Azad Jasmin atau turut popular dengan panggilan Pak Azad tidak hanya mempunyai bakat berlakon malah melawak juga ada.

Pak Azad merupakan antara selebriti kegemaran ramai kerana tidak hanya kelakar tetapi juga seorang selebriti yang sporting dengan peminatnya.

Apatah lagi apabila Pak Azad dilihat dengan pelakon, Eira Syazira kerana dia juga seorang suami yang sering mengvndang tawa isterinya dan dimana-mana sahaja tidak kering gusi dibuat Pak Azad.

Terbaharu, Pak Azad menjadi bualan hangat pengguna aplikasi TikTok gara-gara gelagatnya yang sekali lagi mengvndang tawa tidak hanya isterinya yang gelak besar malah warganet juga tidak dapat menahan ketawa mereka.

IMG_20211217_103700

Perkongsian yang dimuat naik oleh Syazwan Shuhaimi di TikTok memaparkan Pak Azad yang menerima bil selepas selesai makan namun jumlahnya itu membuatkan dia terkejut.

Warganet yang meninggalkan komen-komen juga tidak ketinggalan turut berseloroh dengan bermacam-macam reaksi lucu terhadapnya yang mana gelagat terkejut Pak Azad itu menghiburkan apatah lagi dia jarang tidak membuatkan peminatnya ketawa.

“Kesian Pak Azad, hahahaha muka terkejut sangat tu”

Azad

“Lawak pak Azad ni dimana-mana pun menjadi…”

IMG_20211217_103733IMG_20211217_103753

“Hahaha kira gaji sebulan…”

Azad

“Seronok tengok…”

IMG_20211217_103813

Sumber:HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *