“Memang baik g!lee dooo..” (Video) Sharnaaz Ahmad Hangat Diperkatakan Netizen Di TikTok

Artis

Pelakon, Sharnaaz Ahmad sememangnya sudah menjadi antara pelakon kegemaran buat peminat drama tempatan. Apatah lagi selepas kemunculannya dalam drama Bukan Kerana Aku Tak Cinta yang mencipta fenomena tersendiri.

Walau bagaimanapun, Sharnaaz Ahmad juga antara pelakon yang terkenal dengan sikap.nya yang lantang bersuara dalam sesuatu i.su p.an.as.

Pun begitu, selepas satu rakaman video yang dikongsikan oleh seorang pengguna aplikasi TikTok atas nama, jijahrare beberapa hari lalu men.cetuskan ramai tertarik dengan si.kap humble Sharnaaz Ahmad.

IMG_20211216_080634_1

Menerusi rakaman yang dikongsikan di aplikasi TikTok itu, seorang individu menelefon Sharnaaz Ahmad dan nampaknya dengan pantas disambutnya dan perkara itu membuatkan dia dipuji kerana menjadi seorang yang sangat senang berurusan.

Malah diruangan komen, rupa-rupanya ramai dapat berkongsikan sikap Sharnaaz Ahmad yang bukan hanya humble malah baik terhadap peminat. Sekali gus, perkongsian yang dimuat naik ini menerima ‘ratusan’ komen ramai.

Tidak hanya lebih 20,000 tanda suka ditinggalkan oleh warga TikTok di perkongsian itu malah dengan pantas juga meraih ribuan tontonan.

“Elok je dia cakap, tak sombong langsung”

Sharnaaz

“Tapi gentle tak sombong kau tegur je dia, terus dia respon”

IMG_20211216_080803

“Senang betul berurusan dengan orang macam ni”

SharnaazSharnaaz

“Pernah jumpa dia, very humble person”

SharnaazIMG_20211216_081730

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *