“Hahaha Kelakar Kak Ni..” (Video) Gelagat Sherie Merlis Mel4tah Undang Tawa Netizen

Artis

Selepas selesainya tayangan drama I-Tanggang, nama Sherie Merlis nampaknya kembali dikenali ramai. Biarpun nama Sherie sebenarnya sudah lama bertapak dalam industri hiburan tanah air, namun figura ini tetap nampak cantik seperti muda remaja.

Biarpun begitu, baru-baru ini satu rakaman yang memaparkan gelagat Sherie Merlis di set pengambaran telah men.curi perhatian ramai. Dalam video itu kelihatan Sherie seakan sedang cuba belajar untuk bersolek.

Namun apa yang mencuri perhatian ramai adalah apabila Sherie Merlis diu.sik dan mula me.la.tah. Tak sangka rupanya kaki la.tah juga pelakon wanita ini! Berikut adalah perkongsian rakaman gelagat Sherie Merlis melatah yang dimuat naik menerusi akaun seorang pengguna TikTok dengan nama apelfaressa:

Adoi, tak sangka kelakar juga orangnya Sherie Merlis ini! Apa-apa pun perkongsian rakaman gelagat Sherie Merlis melatah ini telah meraih lebih 190 ribu tontonan dan 7 ribu likes. Rata-rata warganet terhibur menyaksikan gelagat pelakon wanita ini dan meninggalkan reaksi mereka mengenainya di ruangan komen seperti berikut:

“Wei, tak tahu dia latah, terhibur”

Sherie Merlis melatah 4

“Kalau kena mekap dengan dia nak nangis ada nak gelak ada.”

Sherie Merlis melatah 3

“Dia dah lama berkecimpung dalam bidang melatah”

Sherie Merlis melatah 2

“Hahaha..Kelakar kak ni. Dia gosok-gosok kepala pastu dia tunjal kepala orang tu”

Sherie Merlis melatah 1

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *