“Kenal Aedy dari Tentang Bulan hahaha” – (Video) Tk Sngka Dri Tntng Bulan Kni Jmpa Aedy Ashraf ‘Kcak’.

Artis

Siapa sahaja yang tidak mengenali dengan pelakon bernama Aedy Ashraf. Kini berusia 28 tahun, Aedy Ashraf membuatkan ramai tak keruan dengan lakonannya yang terbaru dalam drama berjudul Kisah Cinta Kita.

Walau bagaimanapun, Aedy Ashraf tidak semena-mena mengingatkan ramai peminat filem tempatan dengan lakonannya ketika menjadi pelakon kanak-kanak dalam filem berjudul Tentang Bulan.

Boleh dikatakan filem ini membuatkan Aedy Ashraf antara pelakon kanak-kanak yang sehingga kini masih sahaja mendapat perhatian. Pun begitu, sejak drama Kisah Cinta Kita semakin menarik tumpuan penonton membuatkan dia semakin hangat dibualkan.

Apakah tidaknya, jika dahulu dia juga disukai kerana kecomelannya ketika kanak-kanak kini rupa paras kacaknya itu mengundang Aedy Ashraf sering menjadi perhatian.

Malah hasil lakonannya yang menjadi dalam drama Kisah Cinta Kita mencetuskan dirinya tidak henti-henti dibualkan kerana sangat menjadi. Dalam pada itu, video yang memaparkan Aedy Ashraf dahulu dan sekarang ini juga menarik perhatian warganet.

Komen-komen yang ditinggalkan oleh warganet juga menunjukkan rata-rata daripada mereka masih teringat dengan Aedy Ashraf dalam Tentang Bulan dan tidak menyangka kini dapat dilihat sebagai hero dalam drama pula.

“Kenal Aedy dari Tentang Bulan hahaha”

Aedy

“Handsome…”

IMG_20211210_090330Aedy

“Mana beza dia woii”

IMG_20211210_090433_1

“Macam tak caya…”

IMG_20211210_090511Aedy

Sumber:HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *