“Hebat ko boleh hafal lagu nie” – (video) Izzue Islam Buat Hal Di Set Penggambaran ,Bt Rmai Trhibr.

Artis

Berg3lar seorang pelakon dan penyanyi, Izzue Islam antara selebriti yang memiliki sifat kelakarnya yang tersendiri. Cukup selamba dan kadang-kadang ‘masuk air’, gelagat Izzue Islam yang kelakar ini mampu membuatkan peminatnya terhibur dengan pelakon ini.

Malah baru-baru ini rakaman Izzue Islam di set penggambaran telah mencvri perhatian ramai. Dalam video itu kelihatan Izzue Islam sedang berada di lokasi penggambaran dan beberapa orang lagi di depannya.

Namun apa yang mencuri perhatian ramai adalah Izzue menyanyikan sebuah lagu berbahasa cina di depan pembesar suara. Siap kumpulan lelaki di depannya turut menyahut nyanyian dari Izzue Islam ini. Berikut adalah rakaman Izzue Islam buat hal di set penggambaran ini:

Difahamkan lagu yang dinyanyikan Izzue ini adalah dari filem Shaolin Soccer. Apa-apa pun perkongsian rakaman Izzue Islam buat hal yang dimuat naik oleh selebriti ini sendiri telah meraih lebih 12 ribu likes dan 132 ribu tontonan.

Rata-rata warganet terhibur dengan gelagat pelakon dan penyanyi ini dan meninggalkan reaksi mereka di ruangan komen seperti berikut:

“Hebat ko boleh hafal lagu nie”

Izzue Islam buat hal 4

“Ni lagu fevret saya. Selalu gak nyanyi bila boss tengah str3ss/m4rah. Konfem dia gelak”

Izzue Islam buat hal 3

“Izzue Islam ni memang kelakarlah”

Izzue Islam buat hal 2

“Brader baju biru tu tunggu part nak jerit tu je”

Izzue Islam buat hal 1

Sumber:HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *