“Paduuu pickup line Lofa” – (Video) Neelofa Bgi Pickup Line Dkat Suami ,Cuit Hti Pminat.

Artis

Meskipun jarang dapat melihat perkongsian Neelofa di Instagram peribadinya namun ternyata peminat dapat mengikuti dia dan suaminya, Haris Ismail atau turut dikenali sebagai PU Riz dalam sesi live.

Banyak berkongsikan kepada peminat mengenai pelbagai perkara namun gelagat lucu pasangan ini turut mengvndang tawa peminat mereka yang mana dapat dilihat, Neelofa suka mengusik manakala Haris Ismail juga sporting melayan isterinya itu.

Malah baru-baru ini, aplikasi TikTok juga meriah dengan gelagat lucu pasangan ini yang bergurau antara satu sama lain dan ternyata terbaru ini juga membuatkan warganet yang sering mengikuti perkembangan mereka tercuit hati lagi.

IMG_20211209_103054

Ini kerana, Neelofa dapat didengar dalam satu klip video yang dimuat naik ini apabila dia sempat memberikan pickup line kepada suaminya itu sehinggakan video terbabit mendapat perhatian peminat pasangan sama cantik, sama padan ini.

Mana tidaknya, pickup line Neelofa itu dikatakan sangat padu dan membuatkan netizen teringat dengan pickup line Erra Fazira mengenai KLCC.

Ruangan komen di TikTok perkongsian semula oleh akaun bernama, Lofa.world itu bagaimanapun mengvndang tawa peminat melihatkan pasangan ini bergurau bersama disamping meraih ribuan tanda suka ramai.

“Paduuu pickup line Lofa”

NeelofaIMG_20211209_103122Neelofa

“Dia punya gelak tu…”

IMG_20211209_103147IMG_20211209_103202

“Bila rumah view KLCC be like”

Neelofa

Sumber:HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *