“Mngegarkan Vaganza…” Riuh satu dewan, Saiful Apek & Yassin digelar paling gempak di GV

Artis

Nampaknya konsert kedua Gegar Vaganza yang ke-8 (GV8) semakin hangat dengan nyanyian luar biasa penyanyi-penyanyi yang bukan sekadar popular malah tidak dinafikan bakat mereka.

Sekali lagi, ramai peminat kumpulan Senario berpuas hati dengan nyanyian Saiful Apek dan Yassin sebagai kumpulan Sa.Ya sekali gus memenangi Bintang Cuckoo Paling Gempak.

Membawakan lagu berjudul Gerhana, nyanyian Saiful Apek dan Yassin dikatakan riuh satu dewan apabila mendengarkan suara mereka yang bukan calang-calang sehingga digelar sebagai bakal juara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Astro Gempak (@astrogempak)

Sudah tentu penyanyi-penyanyi lain juga tak kurang hebatnya, namun gandingan dua pelawak legend itu telah mengegarkan Gegar Vaganza dengan suara padu mereka menyanyikan lagu Gerhana bagi konsert kedua Gegar Vaganza.

Dalam pada itu, sedikit sedutan nyanyian mereka yang dikongsikan ini mendapat pujian ramai diruangan komen apabila rata-rata peminat dan penonton Gegar Vaganza berpuas hati dengan persembahan diberikan mereka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Astro Gempak (@astrogempak)

Ruangan komen perkongsian di Instagram Astro Gempak itu juga membuatkan peminat dan penyokong Sa.Ya menghujani dengan bermacam-macam reaksi po.sitif terhadap kedua-duanya.

“Bukan sekadar popular, mereka ada bakat”

IMG_20211129_100855

“Memang kaw kaw Saiful Apek tarik tadi, timbul urat leher. Best”

IMG_20211129_100909Saiful

“Diorang ni memang gempak, ni baru namanya entertainer. Menggegarkan Vaganza. Harap…”

Saiful

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *