“Cantiknyaa…” Suka Ungkapan ‘Comey D0oh’ Ameera Khan Dapat Pujian Ramai

Artis

Personaliti media sosial, Ameera Khan, 20, atau turut dikenali dengan panggilan Little Miss Khan (LMK) yang juga merupakan adik kepada usahawan dan selebriti terkenal, Neelofa seringkali menjadi perhatian di media sosial.

Ameera Khan juga mempunyai ramai peminat dan penyokong dimedia sosial miliknya dan seperti diketahui, penampilan adik Neelofa sentiasa menarik perhatian umum.

Jadi melihatkan Ameera Khan dalam satu koleksi ini pula membuatkan ramai memberikan pujian terhadap kecantikannya yang kelihatan manis dan jelita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hijab & Lifestyle (@naelofar)

Walau bagaimanapun, di aplikasi TikTok pula Ameera Khan menjadi perbualan hangat warganet dengan gelagatnya dalam satu rakaman video. Dia dilihat perlu menjawab lima soalan berbeza untuk dirinya mengenai beberapa perkara.

Dalam pada dia menjawab soalan tersebut, Ameera Khan ditanyakan kata-kata Kelantan yang disukainya lalu dia menjawab, ‘comel dooh’ yang bermaksud sangat comel. Selain viral di TikTok, Ameeraa Khan mencetuskan warganet suka melihatkan gelagatnya yang lemah lembut itu.

@naelofarofficial

5 questions with Ameera Khan 🧡 ##fypシ ##Naelofar

♬ original sound – Naelofar

Ruangan komen perkongsian di TikTok juga membuatkan warganet menghujani dengan bermacam-macam reaksi terhadap Ameera Khan yang dalam pada masa yang sama dia menerima pujian ramai.

“Memang comel sangat dia ni”

AmeeraAmeera

“Cantik nya suka tengok LMK!!!”

AmeeraIMG_20211128_105046

“Lembut je cara dia bercakap…”

IMG_20211128_105147

“Cantik sangat”

IMG_20211128_105210

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *