“Ameera punya gelak buat orang…” – [Video] Neelofa & Ameera Khan Raih Tmpuan Rmai ,“

Artis

Nampaknya gara-gara sesi live usahawan popular, Neelofa dan personaliti Bella Zahir bersama adik Neelofa iaitu Ameera Khan tidak henti-henti menjadi perbualan di media sosial.

Apa tidaknya, sesi live mereka bertiga mengundang warganet tercuit hati dengan perangai sel4mba dan sporting mereka yang mengusik antara satu sama lain. Malah Neelofa sendiri juga menghiburkan Bella Zahir dan Ameera Khan di sesi live tersebut.

Neelofa

Menerusi perkongsian semula di laman Instagram atas nama lofa.page pula, gelagat selamba Neelofa membuatkan dirinya mengvndang tawa bukan sahaja peminat malah warganet juga meninggalkan bermacam-macam reaksi kepadanya.

Kelihatan melalui rakaman yang dikongsikan semula itu memaparkan kejadian lucu Neelofa yang meminta adiknya pusing dan seterusnya pula, Bella Zahir.

Walau bagaimanapun, apabila sudah sampai gilirannya Neelofa berkata ‘no’ lalu adiknya, Ameera Khan pula tidak dapat menahan ketawa terhadap gelagat selamba kakaknya itu sehingga ketawa besar dalam sesi live tersebut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by نور نيلوفا (@lofa.page)

Dalam pada itu, ujar warganet di ruangan komen cara ketawa Ameera Khan atau turut dikenali dengan panggilan Little Miss Khan (LMK) turut membuatkan netizen terikut ketawa.

Manakala ruangan komen perkongsian di Instagram itu juga dihujani dengan pelbagai komen terhibur peminat terhadap gelagat bersahaja mereka itu.

“Ameera suko, sistor lol Lofa Lofa”

Neelofa

“Ameera punya gelak buat orang…”

IMG_20211128_104523

“Lmk kalau gelak…”

IMG_20211128_104542NeelofaIMG_20211128_104618

Sumber:HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *