“Tak nak p Sabah? Makan udang” – (video) Mr.Bibik Vir4l, Zara Zya Di TikTok Trima Kmen2 lucu.

Artis

Pelakon, Zara Zya tidak disangka-sangka mengundang warganet sejak beberapa hari ini terhibur dengan dialog spontannya ketika berlakon dalam drama berjudul Mr.Bibik yang mengandingkan bukan calang-calang pelakon.

Tidak terlalu mengundang emosi penonton apabila melihat kisah antara Auliah yang dibawa oleh Zara Zya dan Saharul Ridzwan memegang watak Firash namun drama Mr.Bibik lebih mengundang penonton tidak kering gusi dengan telatah lucu mereka.

Babak yang serius juga boleh bertukar lucu apatah lagi pelakon yang popular dengan watak Mak Leha iaitu Liza Abdullah turut membintangi drama tersebut sebagai Puan Sabariah.

Zara

Pun begitu, nampaknya selepas Zara Zya memuat naik video di TikTok miliknya tidak henti-henti juga peminat menyebut dialog yang mencetuskan fenomena iaitu Saya nak makan udang di Sabah.

Sehinggakan video TikTok Zara Zya pula dihujani dengan komen-komen lucu terhadapnya. Ternyata penangan dialog tersebut mengundang pengguna TikTok juga sangat terhibur dengan lakonan bersahajanya.


Ada yang siap bertanyakan adakah dia sudah sampai Sabah memandangkan dialog spontannya itu nak makan udang di negeri tersebut kerana seafood disana murah.

“Tak nak p Sabah? Makan udang”

Zara

“Kata nak p Sabah nak makan udang, mak nak ikut tu”

IMG_20211125_074106

“Dah pergi Sabah makan udang belum…”

ZaraIMG_20211125_074141

“Ni yang nak p Sabah makan udang tu kan…”

IMG_20211125_074206Zara

Sumber:HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *