[VIDEO]“Nampak cam Imran sebijik…”-Lagi video Fazura buat netizen ulang2 tonton

Artis

Pelakon, Fazura tidak disangka-sangka semakin menjadi perhatian buat peminat dan warganet. Lebih-lebih lagi selepas dia melancarkan koleksi tudungnya yang menarik dan harga dijual juga berpatutan.

Lebih seronok juga buat peminat tudung Fazura, mereka dapat mengayakan koleksi-koleksi terbaru yang dilancarkan oleh isteri kepada pelakon popular, Fattah Amin itu.

Fazura

Boleh dikatakan juga, Fazura ini sangat sporting apabila dia menggunakan platform media sosial miliknya untuk berkomunikasi dengan peminat dan penyokong.

Lebih mengundang ramai tak kering gusi juga, Fazura dilihat kerap membuat gelagat lucu sehinggakan selebriti jelita ini sering viral di aplikasi TikTok gara-gara telatahnya yang menghiburkan.

Malah menerusi video terbaharu ini pula, Fazura sekali lagi dikatakan sudah seperti seorang remaja yang mencetuskan fenomena di TikTok iaitu Imran Bard dimana perangai lucunya itu menjadi bualan ramai.

Warganet diruangan komen menerusi rakaman video itu pula kelihatannya membanjiri dengan menyebut nama Imran Bard selepas merasakan perangai lucu Fazura sudah seperti remaja terbabit sekali gus dia juga menerima ribuan tanda suka ramai di hantaran video tersebut.

“Gaya tangan tu, Imran Bard. Ghisau eh”

Fazura

“Kenapa cakap macam ada vibe Imran Bard. Dengan body moves pun…”

IMG_20211125_074534

“Imran dengan Fazura kalau bergabung best ni”

IMG_20211125_074458Fazura

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: HCL

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *