“Ada je ayat dia…” Perangai Lucu Fazura Dikatakan Mcam Imran, Video Cuit Hati Netizen

Artis

Pelakon dan usahawan terkenal, Fazura nampaknya menghiburkan lagi buat pengguna TikTok dengan telatahnya yang dikongsikan semula oleh peminat di aplikasi tersebut yang mana selebriti ini mengundang tawa ramai terhibur melihatnya.

Seperti yang diketahui, tudung Fazura semakin mendapat tempat di hati warganet kerana harga yang dijual bukan sekadar berpatutan malah koleksinya yang menarik turut membuatkan selebriti ini berterusan menjadi bualan ramai.

Apatah lagi, Fazura menggunakan media sosial juga untuk melancarkan koleksi terbarunya dan bertambah menariknya, dia sendiri mengayakan koleksinya itu di IG live sekali gus mendapat perhatian daripada warganet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

Lebih melucukan bagi peminat apabila Fazura mengayakan tudungnya dengan membuat gelagat kelakar yang akhirnya mencetuskan warganet tidak dapat menahan ketawa mereka. Malah dalam satu rakaman ini juga, perangai lucu Fazura membuatkan mereka geli hati lagi.

Sehingga dia menyebabkan warganet teringat dengan Imran yang mana perangai bersahajanya yang mencuit hati ramai jadi Fazura dikatakan sama seperti remaja viral terbabit.

Warganet diruangan komen bagaimanapun meninggalkan pelbagai seloroh mereka akibat merasa terhibur dengan perangai lucu Fazura itu. Dalam pada itu, peminat turut mengatakan gelagatnya juga sejak akhir-akhir ini sangat menghiburkan.

“Ah ghisau, macam Imran Bard je hahaha”

FazuraFazura

“Comel je…”

IMG_20211123_103127

“Fazura makin kelakar…”

FazuraIMG_20211123_103203

“Macam Imran Bard dah wei”

IMG_20211123_103217IMG_20211123_103230

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *