“Weh serius lah dia…” (Video) Rupanya Pernah Virᾰl, Anis Sofea Jadi Perhatian Netizen- ‘Patutla bila..’

Artis

Meskipun sebelum ini peminat penyanyi popular, Haqiem Rusli telah dimaklumkan mengenai berita penikahannya dengan seorang gadis namun hanya selepas sah bergelar suami dan isteri, semakin ramai dapat mengenali gadis pilihan hati penyanyi popular tersebut.

Anis Sofea merupakan gadis pilihan hati Haqiem Rusli nampaknya juga sejak beberapa hari ini semakin mencuri tumpuan warganet dengan tidak hanya tumpang gembira melihat pasangan bagai pinang dibelah dua ini.

Malah kecantikan Anis Sofea turut mengundang perhatian ramai terhadap dirinya yang dipuji cantik dan lebih menarik tumpuan warganet juga, dia dikatakan mempunyai iras salin tak tumpah seperti selebriti Hanis Zalikha.

Isteri Haqiem

Ternyata diruangan TikTok juga, pasangan ini menjadi bualan hangat pengguna dan perkongsian salah seorang individu ini turut mendapat perhatian apabila pendedahan yang dikongsikan juga men.ge.jutkan netizen.

Ini kerana, satu rakaman video Anis Sofea yang rupanya pernah viral di media sosial mengenai satu helah perkataan Eyes yang ketika itu cukup popular. Ternyata juga, wajah jelita Anis Sofea dalam video disaat itu turut menerima pujian bahawa wajahnya yang seiras Hanis Zalikha.

VIDEO:

VIDEO:

Warganet diruangan komen bagaimanapun menghujani perkongsian tersebut dengan bermacam-macam reaksi selepas kembali ingat dengan video yang dimuat naik itu.

“Dulu dia viral tak si.lap sebab muka iras…”

Anis sofea

“Lah patutlah bila I tengok…”

IMG_20211121_184744IMG_20211121_184802

“Patutlah tengok dia macam…”

Anis sofeaIMG_20211121_184832

“Ni kembar Hanis Zalikha tu kan? Hahaha”

IMG_20211121_184844

Sumber: HCL, Utube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *