“Suara pᾰdu teroxx…” (Video) Persembahan Ernie Zakri Di Satu Majlis Tulᾰr- ‘Konfem ank dia nanti penyanyi jugak’

Artis

Siapa sahaja yang tidak mengenali penyanyi dengan vokal yang cukup merdu dan padu bernama Ernie Zakri ini. Suaranya memang boleh ‘menge.gar.kan’ pentas setiap kali membuat persembahan.

Umum sedia tahu Ernie Zakri kini sedang hamil anak pertamanya. Namun begitu, baru-baru ini satu video persembahan Ernie Zakri di satu majlis telah menjadi perhatian ramai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @erniezakri

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @erniezakri

Dalam perkongsian tersebut, Ernie Zakri membuat persembahan lagu Gundah. Memang meriah suasana dewan majlis tersebut mendengarkan suara nyanyian bakal ibu ini.

Berikut adalah perkongsian rakaman persembahan Ernie Zakri di satu majlis yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun syarrr95 ini:

@_syarrr95

G U N D A H ##foryoupage ##malaysiatiktok ##viral2021 ##fypdongggggggg ##ernizakri

♬ original sound – RojakSedap – RojakSedap (AzmanAmsyar)

Dah.syat! Tengah sarat men.gan.dung pun masih boleh tarik tinggi lagi suara nyanyiannya. Memang padu dan tabik habislah! Apa-apa pun perkongsian rakaman persembahan Ernie Zakri di satu majlis ini telah meraih lebih 400 ribu tontonan dan 38 ribu likes. Rata-rata warganet turut memuji nyanyian padu penyanyi ini dan meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian ini di ruangan komen seperti berikut:

“Memang la…Lagi men.gan.dung..Lagi suara power..Macam Ziana dulu”

Persembahan Ernie Zakri 4

“Sejak preggy ni suara Kak Ninie dia punya merdu lain macam”

Persembahan Ernie Zakri 3

“Permata Malaysia ni. Suara pa.du teroxx”

“Ya Allah..Suara paling best la dia ni..Minat sangat suara”

Persembahan Ernie Zakri 1

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *