“Macam wife..” (Video) kecantikan Isteri Haqiem Rusli Pula Jadi Bualan Di TikTok- ‘Seiras truss ni’

Artis

Nampaknya sekali lagi dunia hiburan tanah air digembirakan dengan berita penikahan pasangan bagai pinang dibelah dua iaitu penyanyi, Haqiem Rusli bersama gadis pilihan hatinya yang dikenali sebagai Anis Sofea.

Kelmarin media sosial juga dihujani dengan perkongsian detik bahagia Haqiem Rusli yang kini sah bergelar suami kepada Anis Sofea, 19, apabila majlis meriah mereka itu turut menarik perhatian umum.

Menerusi aplikasi popular, TiTok juga tidak terkecuali peminat berkongsikan detik manis pasangan sama cantik, sama padan ini apabila Haqiem Rusli dan Anis Sofea tampil dengan busana menarik.

Ternyata juga, kecantikan isteri Haqiem Rusli turut menjadi tumpuan buat pengguna TikTok sekali gus wajah jelita gadis pilihan hati penyanyi popular ini dalam busana pengantin dipuji warganet.

Malah rata-rata netizen yang melihat beberapa momen majlis pernikahan mereka yang berlangsung, Jumaat pada 19 November mengundang wajah isteri Haqiem Rusli menjadi bualan apabila dikatakan mempunyai iras salin tak tumpah seperti selebriti, Hanis Zalikha.

Ternyata pengguna aplikasi TikTok cukup tertarik dengan wajah seiras mereka dimana warganet diruangan komen telah meninggalkan pelbagai komen positif terhadap pasangan bahagia itu.

“Muka Isteri Haqiem Rusli Di katakan seiras dengan Isteri Hairul Azreen iaitu Hanis Zalikha”

“Macam wife Hairul Azreen”

Haqiem Rusli

“Iras Hanis Zalikha wife Hairul Azreen. Selamat pengantin baru…”

HaqiemIMG_20211120_184954

“Macam anak patung muka isteri dia”

IMG_20211120_185019

Sumber: HCL, Utube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *