“Alamak. hye sorang je ke?” (Video) Cubaan Fazura ‘Ngo̞rat’ Fattah Amin Buat Ramai Trhibur- ‘Hahaha kelakar la’

Artis

Pasangan selebriti popular, Fattah Amin dan Fazura boleh dikatakan sangat disenangi ramai. Sikap humble dan jarang terpalit kon.tro.versi mengundang kedua-duanya dipuji.

Malah pasangan sama cantik, sama padan ini juga menjadi antara pasangan selebriti suami isteri yang sentiasa mendapat perhatian warganet di media sosial. Apa-apa sahaja dilakukan oleh pasangan ini, boleh dikatakan pasti menjadi tumpuan.

Terbaharu, nampaknya gelagat Fattah Amin bersama isteri kesayangannya ini mencuri perhatian warganet lagi apabila sejak kebelakangan ini juga, Fazura sering menghiburkan warganet dengan perangai comelnya yang boleh tahan kelakar.

Apatah lagi apabila membuat IG live, pasti ada-ada sahaja yang membuatkan selebriti jelita ini tular di media sosial. Ternyata kali ini juga, Fazura menjadi bualan pula di aplikasi TikTok selepas satu perkongsian semula di akaun bernama Missfazuraihana.

Kelihatan menerusi rakaman, Fazura sempat mengusik suaminya dengan mencuba untuk men.goratnya ketika berjalan bersama lalu video ini mencetuskan gelak tawa warganet gara-gara perangai comel selebriti ini.

Netizen diruangan komen bagaimanapun menghujani pula dengan seloroh lucu terhadap mereka apabila merasa sangat terhibur dengan gelagat selamba Fazura mengusik suaminya itu dan dengan pantas juga, video terbabit menerima ribuan tanda suka.

“Sepatutnya Fattah cakap macam ni…”

Fattah

“Hahaha kelakar la”

IMG_20211120_184756

“Faz ni tak pernah tak comel”

IMG_20211120_184811Fattah

Sumber: HCL, Utube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *