Restoran Zizan Razak viral di TikTok, “Real Itaewon class… terbaik Zizan”

Artis

Bagi peminat drama Korea, rasanya judul Itaewon Class antara drama yang disukai dan tersenarai paling best dimana drama ini mengisahkan kisah perniagaan yang bermula dari bawah.

Gandingan pelakon utama Park Seo Joon bersama beberapa lagi pelakon hebat yang lain membuatkan ia antara drama hebat yang ditayangkan pada tahun lalu dengan jalan cerita yang penuh cabaran.

Ternyata restoran baru daripada pelakon, penyanyi dan pelawak iaitu Zizan Razak yang mula mendapat perhatian sejak kebelakangan ini membuatkan konsep restorannya itu mengundang warganet teringat akan drama Itaewon Class.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Z I Z A N R A Z A K (@zizanrazak869)

Menerusi rakaman video salah seorang pengunjung di restoran Zizan Razak itu nampaknya berpuas hati dengan kunjungan itu dan berkongsikan pandangannya diruangan aplikasi TikTok.

Lalu video yang dimuat naik itu nampaknya mendapat perhatian luar biasa oleh pengguna lain yang turut merasakan konsep tersebut dan meluahkan rasa ingin berkunjung ke restoran selebriti popular itu.

@aqirudesukaConcept and design ktown ni serious superb, first time lah tengok korean restaurant macam ni. Owner : Zizan Razak ##fyp ##klfoodie ##cafekl ##koreanfood♬ original sound – Aqiru Desuka

Warganet diruangan komen bagaimanapun turut menghujani dengan bermacam-macam reaksi mereka disamping kelihatan Zizan Razak turut meninggalkan reaksi terima kasihnya kepada individu tersebut.

“Thanks so much. Nanti datang lagi…”

Zizan Razak

“Pekerja dia ada rupa Park Seo Joon tak hahaha”

Zizan Razak

“Oo owner kedai ni Zizan eh…”

IMG_20211119_161708

“Hujung bulan ni pergi”

IMG_20211119_161720IMG_20211119_161731

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: HCL

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *