“Mcam Perut tu Dah 7 Bulan..” Tak Lma Dah Tu Nk Branak, Gmbar ‘BabyBvmp’ Neelofa Jadi Bualan- ‘Mcam Baby Boy’

Artis

Umum mengetahui, telahan peminat tentang keh4milan Neelofa hampir tepat apabila selebriti itu meminta orang ramai bersabar sementara menunggu masa yang sesuai untuk dikongsikan.

Walaupun tidak memberi apa-apa pengesahan tentang berita baik itu, isteri kepada pendakwah selebriti Pencetus Ummah (PU) Riz berkenaan mempunyai alasan untuk mengvnci mulut.

Setelah bermacam desas-sesus mengenai keh4milan selebriti terkenal, Neelofa berkata apabila tiba waktu yang tepat pasti beliau akan berkongsi tentang berita gembira itu.

Terbaru, tular gambar Neelofa bersama ‘babybvmp’nya jelas kelihatan semasa dia berkunjung ke sebuah cafe butik ternama, Dior.

Sejak Julai lalu, cerita tentang ‘baby bump’ Neelofa terus menjadi topik perbualan h4ngat netizen di media sosial.

Dalam pada itu, bek4s pengacara program MeleTOP mengakui suami dan keluarganya turut teruja menanti kehadiran anak pertama mereka.

Malah, dia juga tidak pernah meletakkan sebarang sasaran jantina untuk bayi sulungnya itu.

“Soal jantina, tak kisah sebab itu semua rezeki Allah. Bukan kami sahaja, saya rasa suami orang lain pun mesti excited dan keluarga mereka pun tak sabar menunggu berita keh4milan.

“Sejujurnya saya dan suami tak pernah tertekan atau berbincang terlalu serius tentang anak sebab kami pun baru kahwin, masih lagi dalam proses mengenali,” ujarnya.

Neelofa dan Haris, 26, mendirikan rumah tangga di sebuah hotel terkemuka di ibu negara pada 27 Mac lalu.

“Macam Baby Boy”

“Mummy Lofa Cantik”

“Nampak Macam Perut tu Dah 7 Bulan Meng4ndung”

Sumber :Instagram Neelofa ,https://www.malaysiatimes.news/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *