“Mnangis truss..” (Video) Ibu Janna Nick Trgores Hati Baca Komen Netizen Di Media Sosial- ‘Hati saya ped!h kalau orang kvtuk dia’

Artis

KEJAYAAN Janna Nick merangkul gelaran Bintang Paling Popular di malam Anugerah Bintang Popular ke-34 (ABPBH34) pada Sabtu lalu cukup membanggakan keluarga tersayang.

Melihat sendiri perjalanan berliku yang dilalui sepanjang 10 tahun berkecimpung dalam industri seni, ibunya Shahzani atau lebih mesra disapa Mama Scha, berkata Janna seorang anak yang bertanggungjawab dan mengutamakan keluarga.

Menye.dari anak keduanya itu sering dihim.pit kon.tro.versi, Scha mengambil keputusan untuk tidak membuka media sosial kerana bimbang hatinya ter.gores dengan pelbagai komen ja.hat yang ditulis netizen.

“Kemenangan ini paling bersejarah, hampir 10 tahun dia bekerja keras, apa yang saya nampak dia anak bertanggungjawab, berusaha untuk bahagiakan keluarga, memang Allah luaskan rezeki untuk dia.

“Walaupun selama ni ramai orang kecam dia, saya tak boleh tengok media sosial sangat sebab hati saya memang pe.dih kalau tengok orang kutuk dia tapi saya kenal dia macam mana.

janna 2

Janna Nick bersama ibu dan dua adiknya.

“Nampak dia ke.ras tapi hati dia lembut, saya memang tak boleh nak tengok media sosial, nampak berita tentang dia saya tak boleh tahan!” katanya.

Ibu berusia 48 tahun itu berkongsi luahan hatinya menerusi rakaman video berdurasi 10 minit yang dimuat naik Janna di saluran YouTube Janna Nick pada Selasa.

Setakat hari ini saya bangga dengan pencapaian dia, banyak sangat pengorbanan dia, bantu sana-sini!

MAMA SCHA

IBU JANNA

Dalam rakaman tersebut, ibu kepada empat anak ini dilihat se.bak sehingga me.ni.tis.kan air mata men.genang perjalanan sukar Janna sepanjang berada dalam industri seni.

Dalam pada itu, Mama Scha berkata dia tidak henti-henti mendoakan agar urusan Janna dipermudahkan dan pekerjaan yang dilakukan ini dapat memberi manfaat kepada orang lain.

janna 3

Kejayaan Janna Nick benar-benar membanggakan keluarga.

“Setiap hari dia keluar bekerja, saya doakan Allah permudahkan perjalanan dan setiap langkah dia. Saya doa dia bahagia dunia dan ak.hirat serta jadi anak terbaik yang boleh memberikan kebaikan, manfaat lebih ramai orang di luar sana.

“Itu yang saya doa setiap hari dekat dia. Tapi setakat hari ini saya bangga dengan pencapaian dia, banyak sangat pengorbanan dia, bantu sana-sini… semoga akan datang usahanya ini memberi kebaikan untuk orang sekeliling,” ujarnya.

TONTON VIDEO LUAHAN IBU JANNA INI!

Pada malam ABPBH34, Janna merangkul anugerah utama Bintang Paling Popular selepas menerima lebih 86 juta undian daripada peminat.

Selain itu, kekasih kepada aktor Dini Azan Schatzmann ini turut membawa pulang trofi Pelakon Filem Wanita Popular dan Pengacara TV Popular.

Sumber: mStar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *