“Apa Yang Ditenungnya Tu Husin..” (Video) Balik Tabir Awie & Marisa Yasmin Cvri Prhatian Rmai.

Artis

Pelakon senior, Marisa Yasmin ini sudah tidak asing lagi dalam dunia hiburan tanah air. Biarpun sudah meningkat usia namun selebriti ini masih tampil cantik dan awet muda sentiasa.

Malah baru-baru ini Marisa Yasmin membintangi sebuah drama berjudul Kids Now A Days bersama beberapa pelakon popular yang lain. Namun begitu, satu video balik tabir Marisa Yasmin dan Awie ketika menjalani pengambaran ini telah mencvri perhatian ramai.

Manakan tidak, dalam rakaman tersebut dipaparkan gelagat balik tabir Awie dan Marisa Yasmin yang mana masing-masing memiliki personaliti tersendiri. Marisa Yasmin kelihatan sedang membetulkan rambut depannya sambil membengkokkan sedikit kakinya.

Manakala Awie pula seakan mengintai si perakam dengan mimik mukanya tersendiri. Berikut adalah rakaman gelagat balik tabir Awie dan Marisa Yasmin yang dikongsikan itu:


Perkongsian rakaman gelagat balik tabir dua pelakon ini telah meraih lebih 500 ribu tontonan dan 13 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun apelfaressa ini di ruangan komen seperti berikut:

“Nak sama tinggi dengan Tok Wie tu. Terpaksa buat cam tu ea”

Gelagat Balik Tabir Awie 5

“Eee kenapa diaorang ni comel sangat. Marisa Yasmin dengan Dato Awie ni”

Gelagat Balik Tabir Awie 3

“Apa yang ditenungnya tu Husin”

Gelagat Balik Tabir Awie 4

“Tak pernah tak cantik…Sentiasa cantik”

awie

“Dato Awie memang terbaik. Lawak boleh lawan boleh. Pehhh”

Gelagat Balik Tabir

Sumber:HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *