“Kamal Adli memang sporting dan humble” -‘ Tngah meeting pun smpat lagi lmbai tngan…

Artis

Sejak kebelakangan ini, ramai selebriti tanah air yang membuatkan peminat semakin meminati sikap humble mereka yang mana apabila ditegur begitu sporting.

Pelakon, Kamal Adli antara selebriti yang kini hangat diperkatakan oleh pengguna TikTok selepas satu rakaman video dimuat naik oleh salah seorang peminatnya kepada umum yang memaparkan sikap humble pelakon ini.

IMG_20211113_174027

Seorang pengguna TikTok atas nama akaun, Alyaa Amran bertanya di aplikasi tersebut jika siapa kenal dengan seorang selebriti yang sempat dirakamnya itu.

Ternyata dia merupakan pelakon, Kamal Adli yang dilihat sedang meeting bersama beberapa individu lain. Namun begitu, dalam kesibukan dia berbual itu, Kamal Adli menyedari peminatnya.

Lalu memberikan reaksi terhadap peminat tersebut dengan melambai tangan dan melihatkan video yang menunjukkan gelagat sporting pelakon drama Setelah Terlafaznya Akad itu mengvndang netizen terhibur melihatnya dan setakat ini rakaman pelakon terkenal itu ditonton lebih 100,000 kali.

Agak sempoi pelakon ini dan netizen diruangan komen membanjiri dengan pelbagai respon memberikan pujian terhadap salah seorang pelakon lelaki kegemaran ramai ini.

KOMEN NETIZEN:

“Kamal Adli memang sporting dan humble”

Kamal Adli

“Bagus nya say hi to camera dan fan”

IMG_20211113_174207

IMG_20211113_174223

“Baik dia… I suka artis Malaysia yang tak kerek2 ni”

Kamal AdliIMG_20211113_174248

Sumber:HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *