“Ghisau… takdan kat dia”-Komen ‘tak cantik korang, jangan beli’ undang Fazura terhibur

Artis

Sejak pelakon jelita, Fazura mengeluarkan jenama tudungnya sendiri dengan pelbagai koleksi corak yang cantik dan menarik perhatian para wanita mengundang dia sering menjadi bualan hangat ramai.

Ini berikutan, Fazura juga sering dilihat mengayakan tudungnya itu sekali gus membuatkan ramai turut ingin memiliki koleksi tersebut apatah lagi harganya juga sangat berpatutan sehingga tidak jemu peminat mendapatkan koleksi terbaru daripada isteri pelakon popular, Fattah Amin ini.

IMG_20211109_082924

Walau bagaimanapun, oleh disebabkan hal itu Fazura juga merasa terhibur dengan satu komen daripada warganet yang meminta agar tidak membeli tudungnya itu yang berbunyi, “tak cantik korang, jangan beli.”

Komen terbabit bukanlah dipandang negatif namun sebenarnya mungkin kerana selalu tidak berkesempatan untuk membelinya.

Bagi pengemar tudung Fazura ini, pasti sangat tahu bahawa jika ada koleksi cantik dan baru dilancarkan, tentu sahaja cepat sold out meskipun dalam masa yang sekejap sahaja.

@tudung_fazuraTak cantik korang. Jangan beli 😂😂😂😂😂 ##bawalfazura ##tudungfazura ##teamsyafinazbaharuddin ##lubuktudungfazura ##hijabfazura ##fazbulous ##comingsoon ##fazurafans ##fazuralovers ##bawallovers ##lotsofloves♬ BARELY BREATHING – Grant Averill

Jadi pasti akan muncul komen sebegitu kerana individu terbabit turut tidak ingin terlepas daripada mendapatkan koleksi tudung Fazura itu.

Namun dalam pada masa yang sama gara-gara komen tersebut bukan sahaja Fazura terhibur malah warganet juga sama merasa geli hati kerana turut melalui situasi tersebut.

“Hahaha itu yang komen tu nak tapau sorang. Serius lah…”

Fazura

“Dia tak bagi orang beli sebab dia nak beli. Takut habis…”

IMG_20211109_083028IMG_20211109_083041

“Biar saya sorang je beli”

IMG_20211109_083056IMG_20211109_083115

pa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: HCL

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *