Isteri 13 Kali Kεgυgυrᾰn, Fazley Yaakob Ko̞ngsi Kisᾰh Pᾰhit Manis Alam Perkahwinan Undang Sebᾰk

Artis

Cef selebriti dan juga penyanyi, Datuk Fazley Yaakob ada berkongsikan mengenai kisah suka du.kanya sepanjang bergelar suami dan bapa kepada keluarga kecilnya itu.

Cerita Fazley,terlalu banyak kisah pa.hit ma.nis sepanjang hidu bersama isteri tercinta, Datin Azrene Soraya Abdul Aziz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dato’ Fazley Yaakob (@fazleyyaakob)

Ujarnya, mungkin ramai orang di luar sana pernah mendengar sedikit sebanyak mengenai kisah perjalanan hidup mereka berdua di media sosial.Bercita selama 17 tahun dan bergelar suami isteri selama 15 tahun, pastinya banyak sudah air mata yang keluar antara mereka berdua namun jelas pemilik kafe Suka Sucre Bistro ini lagi, dia bersyukur masih ada yang terus mendoakan dia dan isteri sehingga rumah tangga mereka dapat bertahan sehingga ke hari ini.

Pertama sekali, terima kasih buat semua keluarga jauh dan dekat, sahabat-sahabat, rakan-rakan media juga serta mereka yang kenal rapat dan samar-damar kerana telah mendoakan saya dan isteri sehingga bertahannya perkahwinan kami selama ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dato’ Fazley Yaakob (@fazleyyaakob)

Walaupun dengan 13 kali ke.gu.gu.ran, kami tetap dikurniakan 4 orang cahaya mata. Syukur ke hadrat Illahi. Terima kasih atas semua pen.gor.banan. Kamu tinggalkan semua untuk bersama saya yang ketika itu tiada apa-apa.

Menggelarkan isterinya itu sebagai adik sayang, Fazley turut mende.dahkan bahawa mereka berdua mengamalkan amalan membaca Yasin selama 40 hari semenjak bergelar suami isteri bagi mengelakkan perkara yang tidak diingini.

Sekadar info, Datuk Fazley dan isteri telah mendirikan rumah tangga pada 7 November 2007 dan telah dikurniakan empat orang anak.

Pasangan ini juga ada mengadakan persandingna kali kedua sempena meraikan ulang tahun perkahwinan mereka yang ke-13 pada tahun 2018.

SUMBER : Instagram Datuk Fazley Yaakob, beautifulnara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *