Hantar Isteri Buat Umrah, Aliff Syukri Rasa Sebak – “Tak Sanggup Sebenarnya Tetapi Apakan Daya…”

Artis

Usahawan terkenal, Datuk Aliff Syukri meluahkan rasa sedih dan sebak sewaktu menghantar isterinya, Datin Nur Shahida di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) untuk menunaikan umrah, pada Khamis.

Aliff atau nama lengkapnya, Aliff Syukri Kamarzaman menzahirkan rasa itu bersama para pengikut menerusi satu entri di akaun media sosial Instagram miliknya.

Difahamkan, isteri kepada usahawan berusia 34 tahun itu telah berangkat bersama kedua ibu bapanya.

“Perjalanan mama untuk menunaikan umrah kenangan tahun ini amat berbeza dengan sebelum ini. Sebab sebelum ini saya menghantar @shahidadherbs menunaikan umrah selalunya bersama arw4h nenek saya, tapi tahun ini saya hanya mampu menghantar mak mertua bapa mertua dan isteri saya menunaikan umrah,” tulisnya.

Dalam pada itu, Aliff memberitahu bukan satu perkara mudah apabila terpaksa berpisah seketika dengan permaisuri hatinya itu dalam satu jangka masa yang lama.

Namun, Aliff sekeluarga tetap tabah demi merealisasikan impian isterinya yang ingin menunaikan umrah pada setiap tahun.

“Walau amat sedih, tetapi kami sekeluarga tabahkan juga..paling terasa adalah anak-anak kecil ini..tak sanggup sebenarnya nak menghantar isteri saya, tetapi apakan daya.. niat isteri saya memang dari dulu kalau ada rezeki duit lebih.. dia teringin menunaikan umrah setiap tahun.

“Alhamdulillah, syukur impian ini dapat saya tunaikan..kecuali ketika Cov1d. Apapun, bukan mudah untuk kami sekeluarga melepaskan mama untuk jangka masa yang lama.

“Semoga mama gembira menunaikan umrah dan tenang di sana bersama ibu dan ayah beliau,” tulisnya lagi.

Foto: Instagram Aliff Syukri

Sumber:MH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *