“Ya Allah sopannya dia..” (Video) Ank Betty Rahmad Bijak & Sopan Ini Raih Perhatian- ‘Beria Dia Angkat Tangan’

Artis

Gelagat anak-anak kecil yang banyak bertanya menunjukkan mereka ini berminat untuk belajar. Malah mereka ini sangat bijak kerana berfikir tentang sesuatu perkara. Kehadiran anak kecil dalam rumahtangga sudah tentunya memberikan lebih kebahagiaan.

Baru-baru ini satu rakaman yang dikongsikan oleh seorang pelakon bernama Betty Rahmad mengenai anaknya telah men.curi perhatian ramai. Anak lelakinya yang diberi nama Wira itu nampaknya sudah berusia dua tahun.

Dalam rakaman tersebut kelihatan anak kecil ini cukup berani dan mesra menghampiri dua pekerja kafe yang dikunjungi mereka. Ingatkan apalah yang mahu dilakukan Wira, rupa-rupanya dia bertanyakan meja untuk dirinya dan ibu serta bapanya. Berikut adalah rakaman anak Betty Rahmad bijak dan sopan yang dikongsikan menerusi akaun TikTok ini:


Alahai sopan dan bijak betul si cilik ini! Perkongsian rakaman anak Betty Rahmad bijak dan sopan ini telah meraih lebih sejuta tontonan dan 100 ribu likes. Rata-rata warganet turut memuji gelagat anak comel ini di ruangan komen seperti berikut:

“Yess I suka parents yang pandai ajar anak soft skills macam ni. Communicate very well congrats. Btw u so cute sayang”

Anak Betty Rahmad Bijak 4

“Terbaik lah abam dan kakak. Didik adik ni jadi orang yang bijak..MasyaAllah”

Anak Betty Rahmad Bijak 3

“Masalahnya beria dia angkat tangan tuhhh”

Anak Betty Rahmad Bijak 2

“Ya Allah sopannya mintak table pon. Tahniah pada parents sebab dah beri didikan yang terbaik”

Anak Betty Rahmad Bijak 1

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *