“Biar org buat kita…” Aaron Aziz Makan Ats Tong Samp4h!- ‘Dia tk tau lgi siapa malek agaknya’

Semasa

Keg4galan sebuah produksi menjaga keb4jikan artis jemputan sewaktu penggambaran menjadi perhatian wargamaya ketika ini susulan perkongsian Aaron Aziz di laman Instagram.

Baru-baru ini, Datuk Aaron Aziz menerusi satu hantaran video di Instagram miliknya curi tumpuan ramai pihak apabila menjamah sebungkus makanan di atas tong samp4h bewarna kuning. Meskipun tidak did3dahkan secara terperinci butirannya, namun situasi itu dipercayai berlaku semasa bintang filem ‘KL G4ngster’ ini diundang ke sebuah program TV.

“Mustahil tak tahu….”

Menerusi kapsyen, beliau tidak menyal4hkan sebarang pihak kerana mungkin ia diuruskan oleh team baru. Namun apa yang buatkan Datuk Aaron Aziz terkilan adalah cuma dirinya sahaja yang tidak diberikan sebuah ruang rehat khas. Sementara artis-artis undangan lain bukan saja diberikan bilik, malah siap ada tertera nama masing-masing lagi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aaron Aziz (@aarondwiaziz)

Susulan perkongsian, rakan artis  terus menerus membanjiri ruangan komen dengan beranggapan bahawa tindakan itu sangatlah keterl4luan dan tidak ber4dab. Rata-rata mereka menyatakan situasi itu tidak wajar berlaku kerana setiap tetamu perlu dihormati. Walau bagaimanapun, sikap sabar Datuk Aaron Aziz yang rileks jamah makanan di tempat sedemikian tetap dipuji ramai.

Sumber : IG aarondwiaziz https://www.malaysiatimes.news/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *