[VIDEO]“Nice Mira Tak Cover Cun. Real G!ler”-Mira Filzah Mengɑmuk Jadi Bualan

Artis

Nama Mira Filzah cukup kukuh dalam industri hiburan tanah air hari ini. Bukan sahaja berbakat sebagai seorang pelakon, malah Mira Filzah juga turut bergelar pengacara. Berilah apa juga karakter, pasti dapat dilakonkan dengan baik oleh figura ini.

Terbaharu lakonan Mira Filzah dalam sebuah drama yang baru sahaja tamat berjudul The Hotel telah mencvri perhatian ramai. Dalam drama ini Mira Filzah memegang watak seorang ps1ko. Bagaimanapun dalam salah satu babak episod terakhir drama ini, lakonan Mira Filzah mengamuk telah mencvri perhatian ramai.

Menerusi perkongsian rakaman semula oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun cahayamutiara99 kelihatan pelakon wanita ini melakonkan b4bak itu dengan sepenuh jiwa. Berikut adalah perkongsian rakaman babak tersebut:

@cahayamutiara99Mengamuk dia seram#thehotel

♬ bunyi asal – NINAAA🕊 – NINAAA🕊

Wow, memang meresap ke dalam karakterlah lakonan Mira Filzah ini! Padu habis! Perkongsian rakaman babak lakonan Mira Filzah meng4muk ini telah meraih hampir 500 ribu tontonan dan 45 ribu likes.

Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian rakaman ini di ruangan komen seperti berikut:

“Mata dia terjegil. T4kut woi”

Lakonan Mira Filzah Mengamuk 4a

“Tapi orang lembut ni lah takot macam kakak aku dia lembut je kecik je tapi bila m4rah habis lah semua terbang…”

Lakonan Mira Filzah Mengamuk 3

“Kan dia sangat mengamati watak dia. Macam tu baru lah best nak tengok drama”

Lakonan Mira Filzah Mengamuk 2

“Betullah orang yang lemah lembut ni sekali dia mar4h boleh runtvh reban ayam”

Lakonan Mira Filzah Mengamuk 1

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: HCL

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *