“Yarabi kacak bini fizo sik makey mekap..” – Netizen

Semasa

Pelakon lelaki ini selagi lagi mencuri perhatian wargamaya apabila memuat naik video bersama isterinya melakukan aktiviti la.sak dengan menaiki ATV.

Fizo Omar dan isterinya, Fazeera kelihatan meluangkan masa di negeri kela.hiran Fizo iaitu di Kelantan.

Umum mengatahui Fizo Omar sedang mengusahakan perniagaanya, antaranya, Rocky ATV yang terletak di Jalan Haji Wan Omar, Selising, Pasir Puteh, Kelantan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by fizoomar (@fizoomar)

Namun, rata-rata pengikutnya memuji kecantikan wajah isterinya itu walaupon tanpa secalit make-up dan juga mereka kagum dengan kebe.ranian Fazeera melakukan aktiviti la.sak.

“Yarabi kacak bini Fizo sik makey mekap..kedak rempuan bok angkat dara..chomell,” ujar salah sorang wargamaya.

Selain daripada itu, ada yang mengatakan isterinya itu nampak serasi bersama dan turut mendoakan hubungan itu berkekalan sampai Jannh.

Namun, turut menarik perhatian apabila Fizo menjawab perosalan netizen yang bertanyakan bagaimana mereka mengenali antara satu sama lain.

“Baru kenal lebih kurang setahun. Dulu dia bekas pramugari Qatar Airways dan berpangkalan di Doha.

“Kebetulan PKP, Fazeera balik ke Kuala Lumpur dan kami berjumpa. Masa itulah, berkenalan, berkawan dan bercinta di musim PKP,” ujar Fizo.

Tambahnya lagi, isterinya itu tidak tinggal di Sarawak selepas pulang dari Doha sebaliknya Fazeera berada dan tinggal di Kuala Lumpur.

“Yang paling penting Maryam okay dengan dia,” katanya lagi.

Menyentuh mengenai bisnes ATV Rocky Park pula, sebelum buka ATV Rocky miliknya dia sudah meninjau lebih 10 tempat yang menyediakan sukan sebegini. Dia akan membuka trek baharu yang berada ketinggian 250 meter dari aras laut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *