“Dia trkejut trdiam, tiba2..” Babak Lakonan MK K-Clique Jdi Bhan- ‘Jauh Tu Prjalanan Nk Sampai’

Artis

Penyanyi dikenali ramai MK K-Clique ini antara selebriti yang melebarkan bakatnya dalam bidang lakonan. Dari seorang penyanyi menjadi pelakon, tiada apa yang mus.tahil jika sudah berbakat. MK K-Clique muncul dalam drama The Hotel yang telah pun tamat tayangannya baru-baru ini.

Dalam drama tersebut MK K-Clique berlakon di samping Mira Filzah. Bagaimanapun dalam satu babak drama tersebut telah men.curi perhatian ramai. Dalam babak lakonan MK K-Clique yang dikongsikan menerusi TikTok itu kelihatan anak muda ini bergegas ke pintu rumah. Terlihat pada waktu itu langit mula gelap tanda hari sudah mahu malam.

Namun bila pintu rumah itu dibuka, keadaan di luar terus gelap seperti sudah malam. Perkara tersebut menjadi tanda tanya pemilik akaun TikTok dengan nama akaun cahayamutiara99. Berikut adalah perkongsian rakaman babak lakonan MK K-Clique yang dikongsikan itu:

Perkongsian rakaman ini telah meraih lebih 4.ojuta tontonan dan 416.6ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian ini di ruangan komen seperti berikut:

“Malaysia tak pernah serius hahaha”

“Setiap scene kan diorang akan shoot babak by babak. Lepas tu rehat lagi…Then sambung lepas 30 minit..Petang op.kos la jadi malam gais”

“Dia berhenti lah shoot tu kejap takkan nak sambung dah maghrib”

“sampai malam”

Sumber: HCL, Utube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *