“Saya bɑtak ka, kɑtak ka, ikut suka hɑti saya..”- Mawar Karim cakap pada siapa tu..

Artis

Baru-baru ini tular mengenai netizen yang mengatakan Mawar Karim, bekas isteri Fizo Omar itu ‘bitter’ apabila memuatnaik foto bersama Ashraf Muslim dengan kepsyen yang mengundang reaksi negatif dari wargamaya.

Terbaru, Mawar Karim memberikan reaksi kepada seorang individu yang kurang senang dengan tindakannya memuatnaik foto bersama Ashraf Muslim yang ditemui semasa berada di Kota Makkah.

Kata individu tersebut, “Perlu ka letak caption mcm tu? Batak perhatian sangat.”

Dalam banyak-banyak komen, individu tersebut menarik perhatian Mawar untuk menjawab persoalan kurang senang berikut. Katanya “Kita kena muhasabah diri banyak-banyak tak tau dosa banyak mana, pahala banyak mana dengan Allah”

Tambahnya lagi, Dalam banyak-banyak komen ini paling kelakar, terhibur pulak rasa.

“Saya batak ka katak ka botak ka ikut suka hati saya. Mungkin awak ni lahir di dunia teruih pandai. Terlalu pandai, perfect di dunia. Ikut suka saya nak letak caption apa-apa dekat IG saya, kalau tak suka nampak tak ada button block. Dipersilakan.” ujarnya kepada individu tersebut.

Difahamkan Mawar kini masih berada di Arab Saudi bagi menunaikan umrah sendirian tanpa ditemani anakanda Maryam dan juga ahli keluarganya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau semua komen yang ditulis disini. segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sumber: Instagram Mawar Karim

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: https://www.rotikaya.rimbabara.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *