[VIDEO]“Suka hero legend ni”-Zul Huzaimy & Faizal Hussein jadi bualan hɑngat di TikTok Gara-Gara Hal Ini

Artis

Sebut sahaja dua nama pelakon, Zul Huzaimy dan Faizal Hussein pasti ramai yang begitu meminati mereka apabila kedua-duanya tidak lagi dinafikan bakat mereka sebagai seorang anak seni.

Beri apa sahaja watak kepada mereka, tentu sahaja dapat dibawakan dengan sangat baik malah itu terbukti dalam beberapa hasil karya lakonan mereka sehingga wargamaya di ruangan aplikasi TikTok juga hangat berbual mengenai mereka.

Ini kerana selepas satu rakaman video dikongsikan apabila memaparkan Zul Huzaimy dan Faizal Hussein kelihatan bersama disebuah kedai makan namun gelagat mereka itu membuatkan ramai menghujani dengan mengatakan kedua-dua pelakon ini disukai mereka.

Selain itu bagi netizen, kedua-dua pelakon tersebut sudah menjadi hero kesukaan bagi mereka dan sangat meminati setiap hasil lakonan mereka di kaca televisyen.

Perkongsian di ruangan TikTok ini bagaimanapun dihujani dengan bermacam-macam komen memberikan pujian terhadap Zul Huzaimy dan Faizal Hussein berserta hantaran video itu meraih lebih 25 ribu tanda suka daripada peminat.

Melalui respon-respon netizen di video itu, peminat sangat meminati lakonan mereka dan dalam pada itu merasa terhibur dengan telatah kedua-dua pelakon ini menerusi video yang dimuat naik itu.

“Best dua dua pelakon ni…”

IMG_20211025_104943IMG_20211025_104929

“Dua dua aku minat, manis betul kalau senyum”

ZulIMG_20211025_104913

“Suka sangat tengok…”

IMG_20211025_104856

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *