[VIDEO] Nabil Laung Azan Bila Disuruh, Sekali Lain Yg Jadi- ‘Patot laa baby nanges’

Artis

Genap sebulan usia Ana Nayla, pasangan selebriti Ayda Jebat dan Nabil Mahir berkongsi detik sepanjang proses bers4lin.

Kenangan proses bers4lin

Muat naik di akaun Youtube @Wuvv Show, Nabil, 33, dan Ayda, 29, sepakat berkongsi memori berharga kepada keluarga dan rakan rapat yang tidak dapat melawat di hosp1tal susulan p4ndem1k C0vldl9.

Menerusi rakaman itu juga ada perbualan Nabil dengan doktor perubatan bertugas ketika membuat keputusan untuk menjalankan pembedahan seminggu awal dari tarikh asal.

Alhamdulillah, hari ini Ana Nayla genap sebulan. Disebabkan p4ndem1k, keluarga dan kawan tak dapat datang ke hospital untuk bersama kami, jadi kita share video di channel Wuvvshow sebagai kenangan buat semua. Sediakan tisu! And tengokla Nabil panik sampai….. Tengoklah!

Panik sangat sampai keluar takbir raya

Bagaimanapun, ada kenangan lucu yang jarang-jarang berlaku. Akib4t terlampau p4nik, pemilik nama Ahmad Nabil Ahmad Mahir dengan spontan melaungkan takbir raya ketika disuruh perdengarkan kalimah tauhid iaitu azan dan iqamah di telinga bayi.

Tergelak dengan kelakuan sendiri, Nabil; ‘Eh itu takbir’.

Video:

Dalam pada itu, video itu juga memaparkan beberapa keping foto mereka bertiga ketika berada di labour room.

Terdahulu, Nabil dan Ayda mendirikan rumah tangga pada 1 Januari lalu selepas mengikat pertunangan secara dalam talian pada 28 April tahun lalu ketika pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

Ayda selamat melahirkan Ana Nayla secara Czer di sebuah pusat perubatan di Kuala Lumpur pada 21 September lalu.

Komen netizen:

Sumber: Oh bulan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *