Gara-Gara Bergambar Dgan Ashraf Muslim, Mawar Karim Dig3lar ‘Lapar’ Perhatian?

Artis

Selepas pernikahan antara pelakon, Fizo Omar bersama seorang bekas pramugari, Fazeera Nazri Azrai, 25, selamat dilangsungkan, nama Mawar Karim pula menjadi perhatian.

Sebagai info, Mawar dan Fizo sebelum ini pernah mendirikan rumah tangga pada November 2013, dan dikurniakan seorang anak bernama Wan Maryam.

Namun, hubungan mereka selama enam tahun akhirnya berakhir selepas Fizo Omar disahkan berpisah dengan Mawar pada 10 Julai 2019

            Bergambar dengan Ashraf Muslim, Mawar Karim jadi perhatian

Bagaimanapun, Mawar atau nama sebenarnya Mawar Abdul Karim telah mencvri perhatian ramai selepas memuat naik sekeping gambar bersama pelakon, Ashraf Muslim.

Hantaran itu dikongsikannya di laman Instagram bersama dengan pelakon berusia 40 tahun di Mekah sehingga ramai netizen membanjiri pada ruangan komen.

Selain itu, Mawar juga telah menyertakan sebuah kapsyen dalam bahasa arab yang membawa maksud saya bukan orang ketiga.

Menerusi kapsyen berserta emoji ketawa itu, kita difahamkan situasi Mawar yang hanya sekadar bergurau dan dia bukanlah isteri ketiga bagi pelakon itu.

Selain itu, gambar tersebut juga diambil oleh mereka selepas terserempak di Mekah oleh kerana mereka berdua sedang menunaikan umrah.

         Mawar beri respon terhadap kec4man netizen

Namun, gambar serta kaspyen yang dinyatakan telah disalah erti oleh beberapa netizen sehingga mereka sanggup meng3cam tindakan mawar bergambar dengan Ashraf.

Meninjau pada ruangan komen, terdapat pula netizen yang mempersoalkan tindakan pemilik tudung Fareeda itu memuat naik gambar bersama suami orang.

Tidak berdiam diri, Mawar juga turut membalas komen tersebut yang mana dirinya tidak melihat berbuat perkara itu mampu menimbulkan dosa.

Kenapa kongsi gambar dengan suami orang itu?

Selain itu, terdapat juga komen daripada netizen yang menvduh Mawar sengaja memuat naik foto itu kerana ‘dahag4kan’ perhatian.

Bagaimanapun, Mawar men4fikan perkara itu selain menyatakan dirinya datang ke sana hanyalah ingin perh4tian daripada Allah SWT.

Bagaimanapun, meninjau pada komen yang lain, rata-rata pengikutnya turut memberikan sokong kepada Mawar serta meng3cam tindakan netizen yang mem3rli gambarnya itu.

Kredit: Instagram Mawar Karim I Kosmo!

Sumber:Oh Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *