“Pakai otak skit..” Bru Je Fauzi Mohon Maaf isu Tul4r. Sekali Kene ‘S0und’ Dgn Joe Flizzow

Artis

SUSULAN video temubual aktor Fauzi Nawawi bercerita tentang lakonan aksi rog.ol, penyanyi rap terkenal Joe Flizzow meluahkan rasa m4rah dan menganggap perkara itu tidak sepatutnya disiarkan kepada umum.

Joe berkata, golo.ngan selebriti sepatutnya menjadi contoh dan ikutan yang baik kepada masyarakat.

“Kepada artis-artis atau TV host kat luar sana yang ingat 1su ro.gol dan se.xual harassment ni kelakar korang baik berh3nti kerja lah.

“Pakai ot4k sikit korang ni, role mod3l tidak sepatutnya promote isu bod.oh macam ni,” katanya dalam perkongsian di Instastory.

Joe atau nama sebenarnya Johan Ishak, 42, berkata isu tersebut tidak sepatutnya menjadi budaya dalam ka4langan rakyat Malaysia.

240628111_840449869997984_1762615548656470123_n

Joe beng4ng dengan sikap selebriti yang tidak profe.sional.

Tambah penyanyi lagu Apa Khabar ini, golo.ngan selebriti yang memain-mainkan isu tersebut dianggap tidak mat4ng dan prof3sional.

“Saya malas nak expose kamu, tapi apa saya perlu katakan cukuplah… saya memang patut cakap fasal benda ni. Jadi saya nak cakap,”

Ini bukan budaya yang sepatutnya ada di Malaysia. Jangan ros4k pemikiran

JOE FLIZZOW

PENYANYI RAP

“Ini bukan bud4ya yang sepatutnya ada di Malaysia. Jangan ros4k pemikiran,” ujarnya.

Sebelum ini, laman Twitter k3coh tentang kenyataan Fauzi Nawawi yang berkongsi mengenai wataknya dalam sebuah filem yang memerlukan dia m3ro.gol aktr3s Raja Farah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FauziNawawi (@theonlyfauzinawawi)

Menerusi perbualan bersama hos iaitu Khir Rahman dan Shuk Sahar, Fauzi mengakui terp4ksa meng4wal n4fsu ketika melihat Raja Farah.

Rata-rata netizen ma.rah dan menganggap perkara itu sebagai membuka a1b serta tidak sesuai untuk dikongsikan kepada umum.

Bagaimanapun, aktor tersebut telah membuat permohonan maaf secara terbuka kepada Raja Farah dan suami serta keluarga yang terk3san dengan hal berk3naan.

Sumber:mStar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *