Hampir 3 Jam Ber4tur! Elfira Loy Kec3wa Dengan Aquaria KLCC?

Artis

Lagi berita mengenai Elfira Loy.  Pelakon cantik yang sedang berb4dan dua ini tidak menyangka kunjungan bersama suami dan anaknya ke Aquaria KLCC baru-baru ini begitu mem3natkan. Ini kerana  mereka terp4ksa beratur panjang untuk memasuki pusat aku4tik terbesar tersebut meskipun telah membeli tiket.

Tak Puas H4ti Tunggu Lama Untuk Pilih Slot Masa Kemasukan

Elfira  berkata demikian menerusi  hantaran di Instagram yang menceritakan mengenai pengalamannya berkunjung ke Aquaria KLCC bersama keluarga menjadi pengalaman yang kur4ng manis, kerana terp4ksa menunggu lama untuk masuk ke dalam pusat akuatik tersebut.“Kami pergi ke Aquaria.

“Kami pergi ke Aquaria.

Saya tak faham kenapa selepas beli tiket, pastu kena beratur pula nak ambil ‘time slot’. Lepas tu kena beraturlah 3 jam ke 2 jam ke nasiblah baru boleh masuk.

Saya kesian dekat orang yang jauh datang bawa anak, nak masuk ‘last-last’ duduk tersadai tepi-tepi ‘waiting to go in’” Luahnya

Foto – Instagram @elfiraloy

Terlalu Ses4k, P4dat Dengan Orang Dan Memen4tkan

Elfira juga mended4hkan setelah masuk ke dalam pusat akuatik tersebut dirinya berasa ses4k naf4s. Ini kerana terlalu Aquaria KLCC dikunjungi ramai orang apatah lagi dengan pemakaian pelitup muka setiap masa sehingga membuatkan dirinya berasa terlalu let1h.

Bukan itu saja, pelakon ini juga meluahkan rasa tid3k pu4s hat1 terhadap perkhidmatan yang diberikan oleh pihak Aquaria, kerana pengunjung harus beratur panjang semata-mata untuk memilih slot masa dan menunggu lama untuk masuk ke dalamnya.

“Siapa yang dah biasa pergi atau nak dating kat Aquaria mungkin boleh relaz dulu. Bagilah dekat mereka yang jauh-jauh ni nak pi, sebab terlalu sesak jadi tak enjoy pun masuk dalam tu. Sesak, ses4k naf4s pakai m4sk lagi.

Saya tak boleh tarik nafas. ‘Last-last’ jadi ‘double’ penat. Lepas menunggu masa tu baru dapat masukkan. Saya fikir mereka patut biar saja kami ‘book’ slot masa, jadi kita tak perlu tunggu berejam lagi. Tunggu sekejap tak apa, ni lamaa.” Lu4hnya lagi

Elfira Harap Pihak Aquaria Dapat Buat Sesuatu Untuk Kel4k 

Selain itu, Elfira juga menerangkan bahawa dirinya tid4k suka ber4tur lama sehingga berjam-jam hanya untuk sampai ke hadapan kaunter. Pesannya, dia  berharap agar pihak Aquaria KLCC dapat melakukan sesuatu penambahbaikan di masa akan datang.

Foto – Instagram @elfiraloy

“Tapi saya cuma tak suka kena beratus untuk masuk. Satu jam beratur nak sampai ke kaunter tu. Mungkin mereka boleh lakukan sesuatu mengenai isu ini di masa akan datang.”  pesan Elfira

Susulan itu, pelakon ini memaklumkan pihak Aquaria telah memohon maaf atas insiden yang berlaku.

Harap-harap selepas ni tak ada masalah seperti ini lagi.

Sumber:https://murai.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *