“Kecik2 dah bergaya hero”-Zul Ariffin belanja gambar masa kanak-kanak

Artis

Siapa sahaja yang tidak mengenali pelakon bernama Zul Ariffin ini. Bukan sahaja menjadi hero dalam filem tempatan malah drama juga. Cukup popular dengan lakonan karakter yang menampakkan dirinya tenang dan bersahaja, Zul Ariffin memiliki barisan peminatnya yang tersendiri.

Berfizikal sasa, baru-baru ini Zul Ariffin belanja gambar masa kanak-kanak. Menerusi perkongsian yang dimuat naik di Instagram milik pelakon ini, kelihatan seorang kanak-kanak lelaki sedang berdiri dan bergaya di depan kamera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by zul_ariffin (@zul_ariffin)

Berdasarkan gambar itu jelas kelihatan pelakon hebat ini dari kecil lagi sudah memiliki aura selebriti dan bijak bergaya. Berikut adalah perkongsian gambar yang dimuat naik oleh pelakon popular ini menerusi laman Instagram milik Zul Ariffin ini:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by zul_ariffin (@zul_ariffin)

Amboi, kecil lagi sudah pandai bergaya! Perkongsian foto ini sudah pastinya meraih perhatian ramai. Malah Zul Ariffin belanja gambar masa kanak-kanak ini telah meraih lebih 37 ribu likes.

Di ruangan komen ramai yang memuji gaya hero Malaya yang ditunjukkan pelakon ini sedari kecil lagi. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian tersebut di ruangan komen seperti berikut:

“Teringat kecik dulu lepas mandi mesti mak tepek bedak tebal dekat muka”

Gambar zul ariffin kanak-kanak 3

“Kecik2 dah bergaya hero”

Gambar zul ariffin kanak-kanak 2

“Hero Malaya kesayangan zafc. Dah memang hero sejak budak-budak wohooo”

Gambar zul ariffin kanak-kanak 1

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *