“3 Bulan Sekali Cuti..” Rebecca Nur Al-Islam Cari Pembantu Rumahnya, Ini Ciri-Ciri Yang Dia Nak

Artis

Pelakon jelita, Datin Rebecca Nur Al-Islam dilapor.kan ada menawarkan peluang pekerjaan kepada mereka yang berminat untuk menjadi pembantu rumah dan pen.ga.suh buat anak-anaknya.

Iklan jawatan ko.song itu dihe.bahkan Rebecca menerusi sebuah hantaran di Instagram miliknya berserta syarat-syarat serta gaji yang ditawarkan kepada mereka yang layak.

Antara syarat-syarat yang ditetapkan aktres itu adalah mes.tilah berbangsa Melayu, suka akan kanak-kanak, berumur antara 19-30 tahun dan m.en.itik beratkan soal ibadah.

Ada sesiapa yang berminat nak bekerja dengan Mummy Becca sebagai pembantu untuk anak-anak di rumah? Gaji atas RM1,000, tiga bula sekali cuti, selepas tiga bulan naik gaji. Waktu bangun 6 pagi kemudian solat dan menjaga anak-anak serta mengemas rumah tetapi lebih kepada menjaga anak.

Menjengah ke ruangan komen, ramai pengikut media sosial Rebecca tampil menyatakan hasrat dan berminat untuk bekerja dengan pelakon itu.

Terdahulu, Rebecca difahamkan sudah mempunyai tiga orang pembantu rumah.

Dia yang mendirikan rumah tangga bersama suami tercinta, Datuk Nor Azam Sulaiman pada tahun 2011 kini bahagi dengan kehadiran lapan orang cahaya mata termasuk dua orang anak angkat.

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

SUMBER : Instagram Rebecca Nur Al IslamBiutifulnara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *