[VIDEO]“Ada bau nasi minyak ”- Berulang kali peminat tengok video, Sharifah Rose & Redza tersembur air

Artis

Buat peminat drama tempatan, gandingan Sharifah Rose dan Redza Rosli dalam sebuah drama berjudul Kekasih Hati Mr Bodyguard nampaknya mendapat sambutan baik.

Malah gandingan serasi Sharifah Rose bersama pelakon tersebut mengundang kedua-duanya sering menjadi tumpuan peminat sejak drama Kekasih Hati Mr Bodyguard itu ditayangkan pada Mei lalu.

Pun begitu, nampaknya perkongsian di ruangan TikTok ini pula bersama satu rakaman video yang memaparkan telatah kedua-dua pelakon ini ternyata menarik perhatian ramai dengan ratusan komen.

Malah peminat juga berseloroh seperti ‘bau bau nasi minyak’ mengusik Sharifah Rose dan Redza Rosli apabila gelagat sweet dan lucu mereka dikongsikan menerusi aplikasi popular itu.

Dalam rakaman menunjukkan Sharifah Rose dan Redza Rosli yang dikatakan tidak boleh serius mengundang kedua-dua pelakon tersebut dilihat tersembur air selepas akhirnya Redza Rosli pada awalnya ketawa diikuti Sharifah Rose.

Melalui respon-respon netizen di video itu, telatah Sharifah Rose dan Redza Rosli itu menerima pelbagai seloroh peminat terhadap mereka dan tak kurang juga, netizen merasa kedua-dua pelakon utama Kekasih Hati Mr Bodyguard itu semakin sweet.

“Makin lama makin sweet do dorang ni”

RedzaIMG_20211012_033621IMG_20211012_033451

“Ada bau nasi minyak tak berapa berminyak”

IMG_20211012_033413Redza

“Jumlah tengok video ni berulang kali…”

IMG_20211012_033218Redza

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *