Cinta Sumayyah Mirip Wajah Elyana, Anak-Anak Ini Jadi Kekuatan Supaya Terus Positif Lɑwɑn Kɑnser

Artis

Sebagai pengh1dap k4nser limf0ma dan masih menjalani raw4tan radiot3rapi di pusat perub4tan, keadaan kesihatan Elyana sering menjadi tumpuan peminat.

Elyana atau nama penuhnya Erneelya Elyana Emrizal, 33 tahun, baru saja menyelesaikan sesi radiot3rapi kelima pada 31 Julai lalu dan perlu banyak berehat bagi memulihkan kesih4tannya.

Kesempatan berehat itu turut diambil untuk meraikan ulang tahun kelahiran anak-anaknya, Cinta Sumayyah, 10 tahun dan Cahaya Ramadhani, 2 tahun yang kebetulan jatuh pada bulan yang sama.

Cinta Sumayyah
Cahaya Ramadhani

Sebagai ibu kepada dua cahaya mata, kasih sayang Elyana terhadap puteri-puterinya diabadikan melalui penulisan. Penyanyi Kalis Rindu yang juga isteri kepada Khairul Anuar Husin itu juga turut mengadakan parti kecil-kecilan buat menggembirakan si kecil di rumah.

Terasa betapa keakraban inilah yang menjadi kekuatan Elyana sepanjang dia berjuang mel4wan peny4kit k4nser limf0ma tahap empat sejak 10 tahun lalu. Support system Elyana mungkin antara kekuatan yang dipegangnya agar terus bertahan untuk sembvh.

Paling suka tengok wajah anak gadis Elyana ni, cantik betul macam ibunya!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elyana Emrizal (@elyanaofficial1)


“Please jaga kesihatan ok… Makan supplement yang boleh kuatkan immune system. Kalau kita s4kit, duit berjuta pun tak boleh beli kesihatan yang baik” Elyana

Dua minggu lepas, Elyana turut berkongsi bahawa ibu dan adik lelakinya disahkan positif COV1D-19. Situasi ini pasti membuatkan hatinya lvluh dan tidak berhenti-henti mendoakan kesembvhan buat ahli keluarga tercinta.

Dalam masa yang sama, Elyana tidak melupakan jasa peminat yang sentiasa mendoakan kesembvhannya sewaktu dalam raw4tan.

“Terima kasih kerana sudi mendoakan saya dan tak henti memberi kata-kata semangat. Semoga segala kebaikan ini, berbalik kepada awak semua…”

Semoga semuanya baik-baik sahaja dan Elyana terus kuat semangat mengharungi ujian yang menimpa diri serta ahli keluarganya.

Sumber: @elyanaofficial

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: NONA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *