[VIDEO]Fizz Fairuz G!gih Cari Buah Gajus, Almy Nadia Menɑngis Terharu Dapat Penuhi Mengidɑm

Artis

Umum tahu pasangan selebriti Datuk Fizz Fairuz dan Datin Almy Nadia bakal menimang cahaya mata keempat yang dijangka November ini.

Sama seperti ibu hamil lain, Almy juga merasai fasa meng!dam apabila menginginkan buah gajus.

Bagi alasan nak pergi beli barang

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FizzAlmy (@almynadiaofficial)

Kasih dengan isteri, Fizz, 41, nekad membuat kejutan mencari buah gajus bagi memenuhi permintaan ibu meng4ndung.

Menerusi hantaran di Instagram (IG), Almy, 35, menyatakan pada mulanya Fizz memberitahu yang mereka hanya keluar untuk pergi membeli barang.

Rupa-rupanya, Fizz membawa dia dan anak-anak ke rumah seorang wanita yang dipanggil ‘kak long’ untuk petik buah tersebut.

Terharu dengan usaha suami, Almy menangis sambil mengucapkan terima kasih ketika dalam perjalanan untuk pulang ke rumah.

Suami terbaik dunia akh!rat

Di ruangan komen, rata-rata pengikut memuji dengan sikap pemilik nama Mohd. Fairuz Zainal Abidin yang menitikberatkan keinginan isteri. Malah, ada segelintirnya pula teruja melihat buah gajus kerana dikatakan agak sukar untuk menjumpainya.

@roslili4: Suami yang terbaik dunia akh!rat.

@farzey1704: Susah g!la nak dapat buah ni.

@arfahrizan1: Buah gajus ini kegemaran saya tapi dah berkurun tak makan.

@sumiati_sue: Kalau teringin macam tu la kan, bila suami tunaikan menitik air mata.

Almy dan Fizz mendirikan rumah tangga pada 26 April 2004 dan dikurniakan tiga orang cahaya mata termasuk seorang anak angkat.

Sumber: Instagram @almynadiaofficial

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: OHBULAN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *