“Aku single ni wei…”- Seronok peminat lihat Neelofa & Haris bahagia

Artis

Selepas selebriti dan usahawan popular iaitu Neelofa sah bergelar isteri buat jejaka pilihan hatinya, PU Riz atau nama penuhnya Muhammad Haris Mohd Ismail pada Mac lalu, pasangan ini sering menjadi perhatian peminat.

Apa tidaknya, selebriti kegemaran mereka ini akhirnya bertemu jodoh dan nampaknya ramai tumpang gembira melihat kebahagiaan pasangan bagai pinang dibelah dua ini.

Neelofa

Neelofa dan Haris dalam satu perkongsian video di Instagram telah ditonton ribuan kali oleh peminatnya apabila rakaman momen sweet pasangan ini mengundang peminat yang masih single juga tak keruan dibuatnya.

Menerusi video tersebut, kelihatan kemesraan Neelofa dan Haris lalu membuatkan peminat juga senang melihat perkahwinan mereka yang membawa kebahagiaan bertambah-bertambah.

Neelofa juga dilihat begitu manja dengan jejaka pilihan hatinya itu sehingga ruang komen di hantaran video tersebut dihujani dengan reaksi teruja buat peminat Neelofa atau tagline pasangan ini yang popular disapa Nunha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by نور نيلوفا (@lofa.page)

Neelofa dan suaminya itu dihujani dengan pelbagai reaksi di ruangan komen dan dalam pada masa yang sama menerima doa peminat yang baik-baik sahaja mengenai mereka.

“Ni gula- gula untuk dose tengah malam kan. Ok dah boleh tidur lena”

NeelofaIMG_20211008_073310

IMG_20211008_070839

“I suka tengok dorang…”

IMG_20211008_071000IMG_20211008_071010IMG_20211008_071022

“Seronok tengok nunha ni, sweet selalu”

IMG_20211008_071035IMG_20211008_071045

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *