[VIDEO]Neelofa kongsi cara ‘support’ bisnes member, “Lambat lg kwn aku nak support…”

Artis

Memulakan perniagaan bukanlah satu perkara yang mudah dan turut sama memerlukan usahanya tersendiri namun jika adanya rakan terdekat yang datang memberikan sokongan, tentunya sedikit sebanyak dapat membantu.

Begitulah juga beberapa tip yang dikongsikan oleh usahawan popular, Neelofa kepada umum mengenai cara untuk support bisnes member.

Neelofa di TikTok nampaknya sekali lagi video yang dimuat naik olehnya menarik perhatian ramai apabila pada kali ini, dia meminta agar membantu bisnes member dengan beberapa tip ini yang mana cara pertama adalah dengan berkongsikan posting mereka di media sosial kita.

IMG_20211006_080018

Dalam pada itu, empat tip lain dia mengatakan agar menekan butang like di content bisnes mereka berserta rajin untuk meninggalkan komen.

Neelofa dalam berkongsikan cara support bisnes member sekali lagi turut menekankan agar selalu berkongsikan atau share posting dan sekali gus turut serta dalam video live mereka di media sosial.

@neelofaaa♬ original sound – Neelofa

Video dimuat naik oleh usahawan terkenal ini bagaimanapun mendapat pelbagai komen ramai dimana rata-ratanya member tidak berbuat sedemikian malah melakukan yang sebaliknya.

“Member saya like post pun dia taknak”

Neelofa

“Kebanyakan nya tak support, mungkin risau kita akan kaya dari dia mmm”

IMG_20211006_080059

IMG_20211006_080121

“Customer je yang selalu support me…”

NeelofaIMG_20211006_080159

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *