”30 Sept 2021 Hari Pertama Ayash Affan Medical Checkup Tanpa…”- Luɑhan Shuib Buat Ramai Sebɑk

Artis

PETAL!NG JAYA – Kelahiran yang tdak terjangka. Begitulah yang berlaku kepada anak bongsu Shuib bersama Allahy4rham Siti Sarah yang sepatutnya dilahirkan ke dunia hari ini namun terpaksa diawalkan pada 6 Ogos lalu.

Shuib atau nama sebenarny Shahmira Mohamad, 37, menerusi satu hantaran InstaStory malam tadi, tarikh lahir Ayash yang kini sudah berusia sebulan sepatutnya pada hari ini mengikut hasil perbincangan bersama doktor.

“Hari ini 30 September 2021, tarikh sepatutnya Ayash dilahirkan. Tarikh yang kami sudah pilih dan bincang dengan doktor tetapi Allah SWT lebih maha mengetahui yang terbaik,” katanya.

Mencetuskan rasa hiba, pelawak terkenal berkenaan memberitahu 30 September telah bertukar menjadi hari pertama membawa Ayash untuk sesi temu janji pemeriksaan kesihatan tanpa ditemani seorang ibu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)


“Hari ini telah diganti menjadi hari pertama pemeriksaan kesihatan Ayash tanpa kehadiran ibu (Siti Sarah).

“Insya-Allah sabarlah wahai hati. Saya sayangkan awak,” ujarnya lagi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)


TANGKAP layar perkongsian Shuib malam tadi.

Dalam hantaran berbeza, Shuib turut berkongsi perjalanannya membawa Ayash ke hospital.

Sebelum ini, Ayash dilaporkan telah dibawa pulang pada 14 September lalu selepas lebih sebulan dilahirkan di Hospital Canselor Tuanku Muhriz (HCTM), Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Cheras, Kuala Lumpur.

Untuk rekod, Ayash dilahirkan secara pembed4han tiga hari sebelum ibunya menghembskan n4fas terakhir pada 9 Ogos lalu aklbatC0vldl9.

Sumber: K! ONLINE via https://transformasi.pw/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *