[VIDEO] “Bila org geliga bercakap..”- Ayat ‘WIN’ Abang Agraban Masa Cucvk Vaks!n Buat Ramai Terhibur

Semasa

Biarpun dia bukan seorang selebriti ataupun instafamous, tapi kepetahan ‘Abang Agraban’ ketika berkata-kata ini yang sering buat orang pening bila mendengar.

Walaupun kadang-kadang kedengaran seperti tak ma.suk akal, namun sebenarnya apa yang diperkatakan itu mempunyai maksud mendalam.

Ada kisah hidup se.dih

Pun begitu, lelaki yang nama sebenarnya Baha ini mempunyai seribu satu kisah pa.hit pernah terjadi kepadanya.

Perkara ini pernah min kongsikan dahulu, dimana menurut adiknya Baha merupakan seorang yang sangat bijak dan mempunyai niat untuk menyambung pelajarannya ke peringkat lebih tinggi.

Namun dia yang merupakan abang sulung dalam adik-beradiknya, berdepan dengan beberapa masalah dalaman hingga men.ga.lami te.ka.nan hidup.

Cu.cuk vak.sin silang kaki.. Siap bagi fakta

Balik semula pada kisah yang terbaru ni, dilihat Abang Agraban ini sekali lagi mencuit hati ramai apabila dia hadir ke sebuah Pusat Pemberian Vak.sin (PPV) menerima sun.ti.kan leng.kap vak.sin Co.vid-19.

Disebabkan tak menunjukkan sebarang reaksi, petugas di sana menanyakan sama ada dia te.rasa sa.kit namun sambil tersenyum mengatakan injection ni tak ada rasa sakit pun.

Apa yang menarik perhatian apabila tiba-tiba, Baha mengaitkan suntikan ini dengan proses pembedahan. Haa apa maksud dia? Sesiapa tahu tak?

Perkongsian yang dimuat naik tersebut telah menarik perhatian warganet, dan sehingga kini video tersebut telah meraih lebih dari 610k views di TikTok.

“Kalau dibiar lama bercakap tu lepas maghrib dia berleter”

Di ruangan komen, nyata aksi ditunjukkan Baha ini membuatkan rata-rata netizen terhibur. Ada yang komen, mengatakan jika tak dipotong percakapannya itu mahu sampai ke sudah tak habis.

Selain itu juga, ada yang faham apa dimaksudkan oleh Abang Agraban berkaitan pem.be.dahan tu. Maksudnya kalau sun.ti.kan ni sa.kit, tak adalah dok.tor akan bagi injection dekat kita sebelum nak lakukan sebarang pem.bed.ahan.
Reak Abang Agraban 3 Edit

Reak Abang Agraban 1 Edit

Reak Abang Agraban 2 Edit

Next level betul ayat Baha ni, min pun lama loading apa yang dimaksudkannya tadi. Siapa yang macam min baik mengaku ya!

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: TikTok via lobakmerah/ Utube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *